≫ 

Neobično topao zimski dan je pred nama: Do popodneva će u većem delu zemlje biti sunčano

Minimalna temperatura od 2 stepena na jugu i jugoistoku do 8 stepeni na severozapadu Srbije, u Negotinskoj Krajini oko nule, a maksimalna dnevna od 10 do 16 stepeni.

  • 1
Sunce, oluja Foto: Pixabay

U Srbiji umereno oblačno i relativno toplo za ovo doba godine.

U toku jutra na severu i istoku biće oblačno sa slabom kišom. Posle podne u većem delu Srbije biće pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar.

Minimalna temperatura od 2 stepena na jugu i jugoistoku do 8 stepeni na severozapadu Srbije, u Negotinskoj Krajini oko nule, a maksimalna dnevna od 10 do 16 stepeni.

U Beogradu nakon oblačnijeg jutra, tokom dana umereno oblačno, a posle podne i pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 15 stepeni.

U Srbiji sutra umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine.

Maksimalna tempertaura od 11 do 17 stepeni.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U toku večeri i noći u severnim, a u petak i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje i zahlađenje sa kišom, a jugozapadni vetar biće u skretanju na severozapadni.

Maksimalna temperatura od 8 stepeni na severozapadu do 16 na jugoistoku i istoku Srbije. U toku večeri i noći u planisnkim predelima kiša će preći u susnežicu i sneg.

Za vikend osetno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom, uz prestanak padavina u nedelju. Maksimalna temperatura u nedelju od 2 na zapadu do 8 stepeni na istoku Srbije, a u nedelju od 1 do 5 stepeni. Početkom sledeće sedmice suvo i osetno toplije, a u košavskom području uz jak i olujni jugoistični vetar.

U Beogradu sutra umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Maksimalna tempertaura do 16 stepeni.

U petak jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, a jugozapadni vetar biće u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura do 10 stepeni.

Za vikend osetno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom, uz prestanak padavina u nedelju. Maksimalna temperatura od 2 do 4 stepena. Početkom sledeće sedmice suvo i osetno toplije, uz jak jugoistični vetar. 

Video: Sneg u maju više nije zanimljiv, zabelelo se čak i u junu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žorž Vea011

    23. decembar 2020 | 08:46

    Nista vise nije cudno ....sve je otislo dodjavola odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA