≫ 

Tomo Zorić podneo ostavku: Dokazao sam svoju nevinost

Sekretar Državnog veća tužilaca naveo je da je ostavka bila moralni čin

  • 68
Tomo Zorić Foto: Medija centar

Tomo Zorić danas je podneo ostavku na mesto sekretara Državnog veća tužilaca, piše RTS.

Zorić je za ovaj medij rekao da je njegova ostavka moralni čin.

- Nevinost sam dokazao pred institucijama sistema i dokazao nevinost time što sam prošao poligraf i svu dokumentaciju dostavio SBPOK-u. Postupio sam kao savestan čovek koji je zaštitio porodicu i sebe - rekao je Zorić.

Podsećamo, Zorić je bio saslušan u policiji pre dva dana, zajedno sa zamenicom Drugog osnovnog tužilaštva Milicom Ljubičić.

Njih dvoje su tada dali izjavu o okolnostima hapšenja Miloša Đukanovića u Pančevu, u čijem društvu su bili tokom privođenja.

Video: Tači, Veselji i Redžep Seljimi odleteli za Hag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    11. februar 2021 | 20:47

    Ostavku treba da podnese onaj ko ga je postavio na to radno mesto. A on mora da ide na optuženičkoj klupi, pa i u zatvor...

  • Vozi Miško

    11. februar 2021 | 20:46

    Ko se bre sastaje u kafani da bi uzeo kiriju... Izdaju ljudi stanove, dodju prvog ili kad su se dogovorili i uzmu lovu... Uz to je prilika da pogkedaju u kakvom je stan stanju... Al dobro, ovaj je neiskusan čovek, pa mu se eto desilo...

  • Putin R.S

    11. februar 2021 | 21:48

    Svaka cast za odluku. Koliko si nevin to ce utvrditi nadlezni. Ovako bi trebalo da postupi i direktor policije Rebic. Jer je morao da bude upucen u desavanju u Partizanu i zlocinima ove kriminalne grupe. Jer on kao direktor policije stoji neposredno pored monstruma koga prate mesecima zbog svih zlodela, droge, reketiranja, iznude, ubistva, dilovanja droge, oruzja... pored toga on u duetu psuje i vredja najstrasnije igrace Zvezde na derbiju. Zar je moguce da neko veruje u ovoj drzavi da on nema nikakve veze sa ovom grupom i da nije upucen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA