Šta ako dobiješ koronu u gradu u kojem nemaš boravište: Možeš li tu da se testiraš ili moraš kući?

Neophodna i neodložna, narodski rečeno hitna zdravstvena zaštita pruža se na teritoriji cele Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sale

    24. mart 2021 | 06:27

    Šta ćeš u geadu u kom nemaš boravište?

  • Aleksandar84

    24. mart 2021 | 05:40

    Ja stvarno ne mogu vise da pohvatam ove mere u Srbiji... Cas ovako cas onako, treba ovo ne treba ono pa ne znam ovo radi ono ne I tako u krug vec godinu dana!!! Cesto putujem zbog posla i znam da samo u Srbiji placam test na covid19 i nema nikakve veze to sto redovno placam zdravstveno osiguranje. Isto tako placam zdravstveno i u Americi i nikada nisam morao da platim test (koji inace moze da se uradi bukvalno I u apoteci). U ostalim zemljama pogotovu EU platim regularno putno I zdravstveno osiguranje za "ne daj Boze" I do sada sam samo jednom radio test u Francuskoj koji je naravno bio besplatan I radio sam ga u lokalnoj ambulanti, cekao na PCR mozda tri sata... Isto tako nigde nisam morao unapred da zakazujem. Ova prica sa koronom u Srbiji mi sve vise lici na neki biznis!!! I ovo sto svesno unistavaju radna mesta I dovode radnike na korak od samoubistva a poslodavce teraju u bankrot, mi jedino ima smisla, da da... Ljudi ce biti uplaseni I prihvatace sve mrvice koje im se bace na pod, a svi vlasnici kafica, restorana, klubova, lokala u trznim centrima, usluzne delatnosti ima da se toliko zaduze I bice do grla u dugovima da ce morati sve to da prodaju kako bi opstali I preziveli... E onda se pojavi neki "spasitelj" I ponudi ti da otplati tvoje dugove a ti zauzvrat nastavis da budes poslušan radis za novog gazdu, ili jednostavno otkupi sve te iste restorane, kafice, I ostale lokale za neke smesne pare... Ovo nije nista novo to se u Srbiji radi vec sigurno 10.godina unazad, s tim sto je pojedincima ova korona legla ko budali samar I verovatno u sebi misle samo da ova pandemija potraje Bog da nas vidi !!! Ovo je biznis I samo biznis, nista vise...

  • Stesa

    24. mart 2021 | 00:58

    Nije tacno. Ako zivis u Zemunu, a karton imas na Novom Beogradu nece te primiti u Zemunu. Isto tako lekar nece uraditii sve navedene analize, nego ce po slobodnoj proceni i bez pregleda, eventualno uraditi samo osnovnu krvnu sliku, bez CRP-a, a nedaj boze nista vise. Zato ako imate dovoljno novca zbrinuce vas privatne klinike bez problema. Lepo ste vi to zamislili, ali ne funkcionise. I jos nesto, na N. Beogradu u domu zdravlja se svi pacijenti sa respiratornim problemima salju u covid ambulantu bez da se utvrdi da li su pozitivni na covid ili ne. Pa ukoliko jos niste zarazeni eto vam sanse dok cekate red od sat i po vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA