Sin pacijentkinje upao u crvenu zonu u Vranju kod mame: Nije hteo da izađe, izvlačila ga interventna

Incident se dogodio u ZC Vranje

  • 11
NIS KORONA SITUACIJA Foto: Tanjug/DImitrije Nikolić

Jedna osoba ušunjala se u crvenu zonu Zdravstvenog centra Vranje. U pitanju je čovek čija se majka leči u toj bolnici, a pošto nije želeo napolje na molbu medicinara, morala je da reaguje policija.

- Sin pacijentkinje koja se leči od kovida 19 u našoj bolnici je iskoristio priliku da se ušunja u prostorije gde leže pacijenti bolesni od kovida 19 u vreme kada su vrata bila otvorena zbog zamene boca sa kiseonikom. Zaposleni su odmah reagovali i uputili građanina da napusti kovid bolnicu, na šta je on žustro reagovao i nije hteo da izađe. Zaposleni su iz tog razloga pozvali interventnu jedinicu Policijske uprave u Vranju koja ke dalje postupala po službenoj dužnosti - saopštili su iz Vranjske bolnice.

Kako ističu, niko od od osoblja i pacijenata u Kovid bolnici nije povređen

- Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje najoštrije osuđuje ovaj incident. Istovremno poručujemo da ćemo na sve legalno dostupne načine zaštititi svoje zaposlene i pacijente i pozivamo državne organe da ovakve izgrednike najstrože sankcionišu u skladu sa Zakonom - dodaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin

    1. april 2021 | 15:00

    Mozda je poslednji put video.... I ja bih isto uradio na njegovom mestu... Samo je sebe ugrozio ali mislim da je to vredno i hrabro

  • Ćerka

    1. april 2021 | 15:03

    Vazno da zaposleni nisu povredjeni...Jedna je majka,samo je sebe ugrozio a i ja bih tako reagovala..

  • ajs

    1. april 2021 | 15:07

    Zasto su zvali policiju zbog toga! Ugrozili zdravlje policajaca zbog necega sto se policije ne tice! Dosao kod majke, zarazice se( mozda nece) pa sta?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA