≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 10. april 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 10. april 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    10. april 2021 | 01:32

    Toliko sam ponosna što je Srbija, što je Kraljevo dalo jednog Tozovca. Ljubav muškarca i žene, lepota jedne zdrave svesti o svom korenu, o srpstvu u najlepšem patriotskom obliku,priča o janičsrima,istina o stradanju Kraljeva od Nemaca u II svetskom ratu, o solunskim herojima, o blistavoj prirodi Šumadije, o boemskom životu, o večitoj borbi sa tuđinima i porobljivačima. Ko ima takvo blago i raskoš satkano u stvaralaštvu jedne osobe. Nema niko. I svu radost života i postojanost u sopstvenom identitetu. I prkos i nadu. I ne svemu i svakome ko nudi ili nameće nešto što nismo mi. Nije za nas. Pa znamo vas sve dobro. I mangupski osmeh koji očarava dok pravoslavno srce kuca i nastavlja da vodi Srbina njegovim putem. Ej, bre. Jeremija Krstić se ne proizvodi ni na Zapadu ni na Istoku. Proizvedeno u Srbiji. Zato milošću Božijom i korona virus ima da bude iskorenjen. A prirodna sredina sačuvana. Srbi zdravi kao dren. Nije ova planeta nastala u laboratoriji, nije ovo blago ljudsko zabrkano u nekom lončetu za kafu. I ne živimo mi Mengeleove snove. Oni koji žive, njihov problem. Od mene ne može ništa da se sakrije, a zlo beži kao od krsta. Tako je Gospod odredio. Majka Božija neka vas blagoslovi i čuva.

  • G

    13. april 2021 | 20:26

    Ostavili smo proslost,danas za neka bolja vremena,jer sutra nas mozda biti nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA