≫ 

Na Beogradskom sajmu sutra Fajzer vakcina bez zakazivanja, radiće produženo

Hala 3 Beogradskog sajma će sutra raditi produženo, do 20 časova

  • 10
Vakcinacija, Beogradski Sajam Foto: Nikola Tomić

Beogradski sajam će sutra raditi produženo, do 20 časova, kako bi građani koji žele da se vakcinišu to mogli da obave posle posla. Građani po vakcinu Fajzer mogu doći bez zakazivanja.

Grad Beograd u dogovoru sa Vladom Republike Srbije obezbedio je da svi građani Beograda koji to žele mogu sutra da prime vakcinu Fajzer u Hali 3 Beogradskog sajma od 8 do 20 sati, potvrdio je na svom Fejsbuk profili zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je istakao da je radno vreme ovog punkta za vakcinaciju produženo da bi građanke i građani koji rade mogli da se vakcinišu posle radnog vremena.

- U našem gradu zaključno sa jučerašnjim danom vakcinisano je 585.659 ljudi, što je 42,1 odsto ukupne punoletne populacije našeg grada. Revakcinisano je 413.112 ljudi odnosno 29,7 odsto punoletne populacije. Najbolji rezultat imamo u populaciji između 65-74 godina u kojoj je vakcinisano 71,37 odsto. Naš cilj je da se 750 hiljada građanki i građana Beograda vakciniše - istakao je Vesić.

U Srbiji dosad dato ukupno 3.255.000 doza vakcina protiv korona virusa, a pored Fajzera i Sputnjika V, i vakcina Sinofarm biti dostupna od sutra za vakcinisanje i onima koji nemaju zakazane termine.

Podsetimo, od 20. aprila u Beogradu i Novom Sadu, a od 21. aprila u celoj Srbiji moguća je vakcinacija bez zakazivanja, a vakcinacija bez prijave moguća je za srpske državljane i strance sa stalnim boravištem.

Video: Srbija druga u Evropi, a sedma u svetu po broju vakcinisanih na milion stanovnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    26. april 2021 | 22:11

    Nein, danke!!!

  • Aca

    26. april 2021 | 22:26

    Njet!!!Ne nikako!!!

  • Ahahaa

    26. april 2021 | 22:20

    Koji smo mi polu svet ali majke mi,ovi bre doktori treba na ulicu da izadju da štrajkuju pa nek poumiramo od korone,da kojim slucajem nismo imali ove vakcine da mozete da birate,onda bi bilo nesposobna drzava sad kad ih imate necete,ko je bre ovde lud,e to hemkanje nas kosta svega loseg sto nam se dogodilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA