• 0

"Bezbedno dete" i u Vlasotincu: Otvorena još jedna kancelarija Fondacije "Tijana Jurić"

, Telegraf

Bratislav Petrović, predsednik Opštine Vlasotince istakao je da će otvaranje kancelarije pomoći još boljoj sigurnosti dece u gradu

  • 0
fondacija tijana juric

Printscreen/Fondacija "Tijana Jurić"

Fondacija "Tijana Jurić" otvorila je svoju kancelariju u Vlasotincu pod nazivom „Bezbedno dete“.

Svečano otvaranje bilo je u sali Kulturnog centra za ograničen broj posetilaca zbog epidemiološke situacije, a govorili su Igor Jurić, osnivač fondacije,  Jelena Đokić, koordinator kancelarije, i pisac Vlada Arsić. Pored Vlasotinčana došli su ljudi bitni za kulturu i obrazovanje u Leskovcu, javlja Jugmedia.

U ime lokalne samouprave prisutnima se obratio Bratislav Petrović, predsednik Opštine Vlasotince, koji je prisutne pozdravio i istakao kako će otvaranje kancelarije pomoći još boljoj sigurnosti dece u gradu.

Profesorka Jelena Đokić, koja sa Igorom Jurićem godinama sarađuje na projektima, govorila je o planovima i predstavila deo tima koji će raditi u kancelariji „Bezbedno dete“.

Jurić je na samom početku kazao da se u varoši na Vlasini oseća prijatno kao da nije gost.

- Pitaju me zašto je druga kancelarija u Srbiji baš u Vlasotincu, a ja im jednostvno kažem zato što tamo žive dobri ljudi. Ovaj trenutak je logičan nastavak dugogodišnje saradnje sa mnogim prijateljima koje sam ovde stekao - rekao je između ostalog Igor Jurić.

Na kraju je kraću promociju održao pisac i novinar Vlada Arsić. On je samo pomenuo knjige koje se bave aktuelnim problemima savremenog društva, jer o njima će više biti reči na radionicama. Arsić  je ukratko predstavio svoje istorijske romane: „Brodolom“, „Kad zvona zaneme“, „Noć arhangela“, „Neviđena Srbija“, „Osinje gnezdo“ i  „14:14“.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima