• 1

Srbiju oduševile porodične fotografije pripadnika MUP-a: "Porodica ima važnu ulogu u društvu"

Na fotografijama se vide parovi, pripadnici policije, u uniformama, negde sami, negde sa svojom decom, a negde i sa kućnim ljubimcima

  • 1
Policija, Dan porodice

Foto: Instagram/mupsrbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavilo je na društvenim mrežama, povodom Međunarodnog dana porodice, simpatične porodične fotografije svojih pripadnika iz različitih delova zemlje.

Na fotografijama se vide parovi, pripadnici policije, u uniformama, negde sami, negde sa svojom decom, a negde i sa kućnim ljubimcima.

Anastasijevići, Milosavljevići, Ristići, Tomići... Svi poziraju nasmejani.

Verovatno su se mnogi od njih upoznali na radnom mestu, možda čak i na terenu, obavljajući svoj odgovorni posao. Možda će i njihova deca krenuti roditeljskim stopama i za koju deceniju nas na ovaj dan podsetiti na značaj ovog dana.

"Porodica ima veoma značajnu ulogu u razvoju čoveka, ali ne samo čoveka nego i društva uopšte. Porodica je stabilna zajednica u kome su partneri ravnopravni, gde postoji međusobna ljubav, poštovanje, razumevanje i poverenje između njenih članova", podsetio je MUP u svojoj objavi.

Podsećamo da se povodom današnjeg dana oglasilo i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju koje je istaklo važnost porodice kao jednog od najčvršćih stubova opstanka i razvoja jednog društva.

- Porodica je naša primarna kuća i svi zajedno smo u obavezi da radimo na tome da čuvamo prosperitet porodice i da pokušamo da je zajedničkim snagama ojačamo i osnažimo - kažu iz Ministarstva za brigu o porodici i demografiji i dodaju da danas, kao i svakog drugog dana, imamo obavezu da vodimo računa o svakom članu naše porodice, da negujemo dobre odnose pune međusobnog poštovanja i ljubavi, jer na taj način čuvamo svoju porodicu, svoj grad i svoju državu.

Video: Uručena pisma dobrodošlice za 62 srodnika poginulih i ranjenih pripadnika MUP-a

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • montenegringo

    Jel ovo neka šala ili je baš istina? Po meni adresa policajca i članovi njegove familije treba da su sakriveni a ne da se ovako eksponiraju jer nikad policajci ne znaju kakvu će budalu sutra kaznit ili uhapsit.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima