≫ 

Konkurs za upis studenata na Alfa BK univerzitet

U ponudi popusti za roditelje, članove porodice, dobre đake

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Promo

Na Alfa BK Univerzitetu raspisuje se Konkurs za upis studenata na akreditovane studijske programe za školsku 2021/2022. godinu.

Akademija umetnosti, Beograd, informacije o nazivima studijskih programa, broju studenata koji se upisuju i školarini dostupne su na sajtu Akademije umetnosti www.akademijaumetnosti.edu.rs.

Školarina

1. Školarina studijskih programa osnovnih akademskih studija integrisanog Univerziteta za prvu godinu studija iznosi: 1.200 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

2. Školarina studijskih programa master akademskih studija integrisanog Univerziteta iznosi: 1.500 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

3. Školarina studijskih programa doktorskih akademskih studija iznosi 3.000 evra po godini studija u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Školarina je data za jednu školsku godinu - 2021/2022. godinu.

Za kandidate koji upisuju prvu godinu osnovnih akademskih studija Alfa BK Univerziteta, a koji su srednju školu u četvorogodišnjem trajanju završili sa ukupnom prosečnom ocenom od 4,5 pa naviše, školarina iznosi 990 evra.

Roditeljski popust - Za kandidate koji upisuju neki od studijskih programa Univerziteta, a koji imaju dete, odnosno decu do sedam godina starosti, školarina za osnovne akademske studije iznosi 990 evra.

Porodični popust – Prvi član porodice plaća redovnu cenu školarine, drugi član porodice ima popust u iznosu od 200 evra od pune cene školarine, treći i svaki sledeći član porodice ima popust u iznosu od 300 evra od pune cene školarine. Odobren popust važi za ceo period studiranja, pod uslovom da studenti do kraja tekuće školske godine steknu uslov za upis u narednu godinu studija.

Za kandidate koji se upišu na osnovne akademske studije Alfa BK Univerziteta do 20. jula 2021. godine, školarina za školsku 2021/2022. godinu iznosi 990 evra.

Za kandidate koji se upišu na studijske programe Univerziteta na osnovu sporazuma o saradnji sa sindikalnom organizacijom ili firmom, školarina za školsku 2021/2022. godinu za osnovne kakademske studije iznosi 990 evra, za master akademske studije iznosi 1.350 evra, za doktorske akademske studije iznosi 2.700 evra, pod uslovima propisanim sporazumom o saradnji.

Uslovi za upis

OAS: Završena srednja škola u četvorogodišnjem trajanju (diploma i svedočanstvo sva četiri razreda srednje škole), položen prijemni ispit, uplaćena prva rata

školarine u skladu sa odlukom ustanove.

Master: Završene akademske studije u obimu od 240 ESPB, položen prijemni ispit, uplaćena prva rata školarine u skladu sa odlukom ustanove.

DS: Završene akademske studije u obimu 300 ESPB, položen prijemni ispit, uplaćena prva rata školarine u skladu sa odlukom ustanove.

Merila za utvrđivanje redosleda kandidata

Redosled - rangiranje kandidata utvrđivaće se na osnovu uspeha iz prethodnog školovanja i rezultata na prijemnom ispitu.

Rok za žalbu

Po objavljenoj rang-listi je dva dana od dana objavljivanja. Postupak sprovođenja konkusa i detaljnije informacije, kao i termini prijemnih ispita dostupni su na internet adresama Alfa BK Univerziteta i fakulteta: www.alfa.edu.rs www.akademijaumetnosti.edu.rs.

Sva pitanja slati na adresu studentske službe: upis@alfa.edu.rs.

Svi OAS studijski programi su četvorogodišnji, 240 ESPB.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA