≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 15. jun 2021. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika I
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • I

    15. jun 2021 | 04:15

    Izvinite, Sluzio sam vojsku1980. u Rijeci na Trsatu.Od tada se vifelo da od Jugoslavije nema nista.Svi su se izasnjavli kao Albnci, Slovenci,Hrvati, a mi Srbi po naredjenju Jugosloveni.Sa vojskom ru radili samo desetari, a oficiri po plazama i manjerke pune rostilja nosili kucama.Srbija je branila jugoslaviju, a .ne Srbe.

  • Todor

    14. jun 2021 | 22:51

    Predsednice, organizuj nesto i spasi nevinog coveka koji nizasta vec preko 20 godina lezi u zatvoru. General Ratko Mladic to ne zasluzuje! ON JE NAJISKRENIJI VOJNIK I RODOLJUB I TO SE MORA POSTOVATI. Ne daj Predsednice da prave od Srbije smejuriju. Niko nikada nije stradao zato sto je ubijao Srbe, pravio genocide i bombardovao jednu malu zemlju Srbiju. A nama kompletno rukovodstvo sedi u HAGU, sem onih koji su vec umrli.. SVE SE TO TICE I SADASNJE VLADE I RUKOVODECEG TELA SRBIJE. Predsednice, ti to mozes. Natpisi u novinama da je on nevin osudjen, bas nista ne znace, ako nismo spremni da se izborimo za istinu i pravdu.

  • slađa

    14. jun 2021 | 21:56

    Svi u Srbiji treba da razumeju koliko je Novak Đoković već najveći šampion na svetu. Ali, takođe i on mora da razume sopstveni podvig. Njegovoj zemlji i njegovom narodu se sudi, ne zato što je napadao, već zato što je napadan. Zamislite sada niz od nekoliko milenijuma, DNK lanac naroda koji su napadali Srbe na sadašnjim prostorima. I Đoković svaki put sam, samonikao, izlazi pred sudije, publiku,, javnost koju grize savest, pred one koji znaju svoja nepočinstva u dalekoj i bliskoj prošlosti. Oni ne vide njegovu igru, ne čuju Mocarta sa teniskim reketom, oni preziru sebe gledajući lepotu i veštinu koju profesionalno pokazuje, stalno tražeći razlog da ne izgovore da je najbolji teniser svih vremena, zalazeći u statistike koje opet potvrđuju isto. Najbolji. Samonikli dečak, Srbin, koga je Bog obdario čudesnom harizmom. On igra pametno, ali i voli tu svoju igru, više nego što mrzi protivnika. On voli tenis. I podstiče mladu generaciju da zavoli taj sport. Ali je Srbin i kao takav on svaki put izlazi ne samo pred ljubitelje sporta, uobičajenu publiku, već pred haške sudije, pred SB UN, pred kajzere i careve, pred krunisane glave, pred osvajače, teroriste, pred vekove u kojima su ti i takvi želeli da istrebe njegov narod. Vrlo jednostavno. Ali on izlazi pred sve i pokazuje kako se čudo rađa pred očima svetske javnosti. I donosi radost onima koji radost umeju da cene. Želim svu sreću porodici Đoković.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA