NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 15. jun 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Komentari

 • I

  Izvinite, Sluzio sam vojsku1980. u Rijeci na Trsatu.Od tada se vifelo da od Jugoslavije nema nista.Svi su se izasnjavli kao Albnci, Slovenci,Hrvati, a mi Srbi po naredjenju Jugosloveni.Sa vojskom ru radili samo desetari, a oficiri po plazama i manjerke pune rostilja nosili kucama.Srbija je branila jugoslaviju, a .ne Srbe.

 • Todor

  Predsednice, organizuj nesto i spasi nevinog coveka koji nizasta vec preko 20 godina lezi u zatvoru. General Ratko Mladic to ne zasluzuje! ON JE NAJISKRENIJI VOJNIK I RODOLJUB I TO SE MORA POSTOVATI. Ne daj Predsednice da prave od Srbije smejuriju. Niko nikada nije stradao zato sto je ubijao Srbe, pravio genocide i bombardovao jednu malu zemlju Srbiju. A nama kompletno rukovodstvo sedi u HAGU, sem onih koji su vec umrli.. SVE SE TO TICE I SADASNJE VLADE I RUKOVODECEG TELA SRBIJE. Predsednice, ti to mozes. Natpisi u novinama da je on nevin osudjen, bas nista ne znace, ako nismo spremni da se izborimo za istinu i pravdu.

 • slađa

  Svi u Srbiji treba da razumeju koliko je Novak Đoković već najveći šampion na svetu. Ali, takođe i on mora da razume sopstveni podvig. Njegovoj zemlji i njegovom narodu se sudi, ne zato što je napadao, već zato što je napadan. Zamislite sada niz od nekoliko milenijuma, DNK lanac naroda koji su napadali Srbe na sadašnjim prostorima. I Đoković svaki put sam, samonikao, izlazi pred sudije, publiku,, javnost koju grize savest, pred one koji znaju svoja nepočinstva u dalekoj i bliskoj prošlosti. Oni ne vide njegovu igru, ne čuju Mocarta sa teniskim reketom, oni preziru sebe gledajući lepotu i veštinu koju profesionalno pokazuje, stalno tražeći razlog da ne izgovore da je najbolji teniser svih vremena, zalazeći u statistike koje opet potvrđuju isto. Najbolji. Samonikli dečak, Srbin, koga je Bog obdario čudesnom harizmom. On igra pametno, ali i voli tu svoju igru, više nego što mrzi protivnika. On voli tenis. I podstiče mladu generaciju da zavoli taj sport. Ali je Srbin i kao takav on svaki put izlazi ne samo pred ljubitelje sporta, uobičajenu publiku, već pred haške sudije, pred SB UN, pred kajzere i careve, pred krunisane glave, pred osvajače, teroriste, pred vekove u kojima su ti i takvi želeli da istrebe njegov narod. Vrlo jednostavno. Ali on izlazi pred sve i pokazuje kako se čudo rađa pred očima svetske javnosti. I donosi radost onima koji radost umeju da cene. Želim svu sreću porodici Đoković.

 • Alcatraz

  Bog je surov, ali pravedan i mnoge je demantovao da nemogu da rade kako hoće. Ako ni posle te opomene nisi shvatio onda ga nisi ni zaslužan. Imao sam komšiju koji se grabio oko nasledstva posle smrti njegovog rođaka. Grabio se i svađao sa svojom rodbinom. Na kraju pomrli su mu svi, a on je ostao sam. Braćo, vreme je da se osvestimo i volmo jedne druge, a ne da se mrzimo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima