≫ 

Za Markom iz Beograda otac traga već četiri dana: Navodno je danas viđen u Požarevcu

Porodica moli sve koji su videli Marka da se jave na broj ispisan na fotografiji ili najbližoj policijskoj upravi

  • 2
Marko Ogar, Nestao Foto: Privatna arhiva

Marko Ogar (17) nestao je u Beogradu 21. juna. Potraga za njim ušla je u četvrti dan, a Markov otac kaže da je dobio pozive i da mu je javljeno da je njegov sin viđen po kafićima u blizini železničke stanice u Požarevcu, gradu u kojem je odrastao.

- Viđen je u Požarevcu. Javili su mi pre oko sat vremena. Sada idem tamo da probam da ga potražim oko autobuske stanice i na nekim sličnim mestima. Obavestio sam i policiju u Požarevcu, za slučaj da ga oni nađu prvi - priča za "Telegraf" Milutin Ogar, Markov otac.

On dodaje da je Marko nestao u ponedeljak oko 16 sati, kao i da je oko 20 sati pokušao da ga dobije na telefon, ali je veza bila zauzeta. Nakon toga, telefon njegovog sina bio je nedostupan.

- U trenutku nestanka, nosio je crvenu majicu, crni šorts i bele patike. Na leđima je imao plavi ranac. Molim sve koji ga vide da jave meni ili policiji - dodaje.

Kako napominje, Marko je i ranije odlazio od kuće. U poslednjih pola godine pobegao nekoliko puta.

- Ranije je bio kod majke, od 14. godine je sa mnom. Kada je ranije bežao, znala je policija da ga vrati. Išao je i na savetovanja i radionice u Centar za socijalni rad. Problem se stabilizovao na neko vreme, ali sada je opet počeo da odlazi od kuće - priča otac.

Porodica moli sve koji su videli Marka da se jave na broj ispisan na fotografiji ili najbližoj policijskoj upravi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA