≫ 

Park Grmija u Prištini zatvoren do daljeg: Medved sišao sa planine Goleš

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti apelovao je na građane ovog grada da izbegavaju posete parku Grmija, u kojem je danas, kako je istakao, primećen medved

  • 0
Medved Foto-ilustracija: pixabay.com

Grad Priština doneo je odluku da zatvori park Grmija nakon što je u njemu primećen medved.

U saopštenju gradskih vlasti navodi se da postoji mogućnost da je životinja došla planinskim stazama koje vode do planine Goleš.

Lovočuvari i policija policija pokušavaju da lociraju medveda, a da bi bila izbegnuta bilo kakva opasnost park Grmija će do daljeg biti zatvoren za građane, piše Kosovo online.

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti apelovao je na građane ovog grada da izbegavaju posete parku Grmija, u kojem je danas, kako je istakao, primećen medved.

Ahmeti je na Fejsbuku napisao da je informaciju o pojavljivanju medveda u ovom parku dobio od Kosovske policije.

- Medved nije deo "Parka medveda", pa postoji mogućnost da je došao kroz planinske staze koje se povezuju sa delom Goleša. Šumski čuvari pokušavaju da lociraju medveda, ali dok se to desi i bude objavljeno, molimo Vas da izbegnete prolazak i šetnje u parku Grmija! - poručio je Ahmeti.

Video: Kao da je nešto zaboravio: Urnebesni snimak medveda koji nonšalantno ulazi u parkirani auto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA