≫ 

Policija blokirala područje oko Tešica: Skupljaju se dokazi iz zapaljenog vozila, od Đokića još ni traga

Zapaljeno vozilo policija je pronašla na nepristupačnom terenu u ataru sela Tešica

  • 42

Automobil, za koji se veruje da pripada nestaloj porodici Đokić iz Aleksinca, pronađen je danas u ataru sela Tešica. 

Kako Telegraf.rs saznaje, automobil je policija pronašla na nepristupačnom terenu, odmah blokirala čitavo područje i zabranila prolaz svima, kako ne bi došlo do uništavanja dokaza.

U zapaljenom vozilu nisu pronađena tela.

Na licu mesta je veliki broj pripadnika Kriminalističke policije, koji pažljivo češljaju teren ne bi li pronašli tragove koji će policiju odvesti do tročlane porodice kojoj se u nedelju izgubio svaki mogući trag.

U Tešice je stigao i brat nestale Gordane, Novica Aritonović, koji je krenuo put sela čim je čuo da je policija pronašla vozilo za koje se sumnja da pripada njegovoj sestri i zetu

Nestala porodica Đokić potraga spaljeno vozilo automobil policija Foto: D.K.

Podsetimo, Goran Đokić (57) se u nedelju sa suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) vraćao iz sela Moravac, gde je bio u kući svoje majke.

Oni se te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je kamera uočila baš u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije.

U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva, ili je vozilo stajalo. Kamere nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu.

Video: Prošli smo putem kuda se kretala porodica Đokić pre nego što im se izgubio svaki trag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    2. oktobar 2021 | 11:19

    Sve ovo je jedna velika misterija.Daj Boze da ih pronadju negde zive,al' sve je manje nade.

  • Laki

    2. oktobar 2021 | 11:41

    Svi ste vi pametni ovde..svi znate kako se radi policijski poso..lako se zavalis u fotelju i pises..a policiji kao da neznam sta radi....ne lupajte gluposti..

  • Pjotr

    2. oktobar 2021 | 11:35

    Listing poziva dan pre putovanja pa polako, prvo vremenski duze razgovore, pa listing kad su krenuli kuci, nista selekcija u ovakvim slucajevima i familija je vrlo cesto kriticna tacka, kriticne novcane transakcije posebno povlacenje gotovine posle odredjenih poziva imate kapacitete za to Bogu hvala specijalci su nam najbolji u regionu, šta vam rade ovi za visokotehnolopki kriminal osim što čekaju faks od Interpola koga da hapse ? ako je auto zapaljen i oni su mrtvi 95% nema tu mnogo mudrosti... E ako ih ne nadjete po onda vise srece drugi put kad naterate svakog da kuca i evidentira transakcije. Pola Srbije ima lazne fiskalne kase a drugu polovinu koja nema nikakve kase stiti mitomanska Poreska Uprava, i prljavi policajci koji im idu kao "asistencija" malo sam skrenuo sa teme ali eto čisto kao sugestija da građani steknu poverenje u državu. A ako vam to nije bitno onda radite kao i do sada, sklanjajte pare negde ko Vuk Jeremić i kad se nakradete sedaj u avion baj baj Srbijo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA