≫ 

Lovac iz sela Kovilje ulovio grdosiju od 170 kg: Vepar izašao pred njega, on ga odstrelio

U našem kraju ima dosta divljih svinja ali ovaj vepar koga je odstrelio moj brat zaista je bio pozamašan, ispričao je lovac Dušan Kušić

  • 7
Vepar, lov Foto: Infoliga.rs

Aleksandar Kušić iz ivanjičkog sela Kovilje odstrelio je divljeg vepra od 170 kilograma. U nedelju, tokom lovnog dana, pripadnici koviljske Lovačke sekcije u podnožju planine Javor organizovali su hajku na divlje svinje, piše "Infoliga".

- U našem kraju ima dosta divljih svinja ali ovaj vepar koga je odstrelio moj brat zaista je bio pozamašan. Psi su pratili trag, mi smo se postavili i čekali. Eto, desilo se da je izašao pred Aleksandra koji je imao dobar nišan i odstrelio ga - ispričao je lovac Dušan Kušić.

Za razliku od prethodnih godina kada je u ovim krajevima vuk bio dominantna životinja, sada ga ima sve manje, a primat preuzimaju divlje svinje i medvedi.

Video: Lovac preživeo bliski susret sa medvedom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    9. novembar 2021 | 17:31

    Vece je njeno pravo da ZIVI tu gde je, vece je od tvog bolesnog hobija da je lovis i ubijes, ona je bila tu davno pre tebe, davno.. ti dodjes i ubijes je iz ciste "zabave" nju,vuka,lisicuz srnu... Bolest

  • Brundova osveta

    9. novembar 2021 | 19:31

    Divlja svinja je najopasnija divlja zivotinja kod nas.Brzo se razmnozava i pravi veliku stetu.Ljudi koji su planinu videli samo ne televiziji i ne znaju koliko je divlja svinja opasna.

  • 123

    9. novembar 2021 | 17:04

    Bravo majstore, sve cestitke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA