≫ 

Izgoreo Lastin autobus u Vojki, samo 200 metara pre stajališta gde ulazi najviše putnika

Vatra je ugašena intervencijom vatrogasne brigade u Staroj Pazovi, a autobus je prevezen u "Lastinu" garažu u Staroj Pazovi

  • 0
Izgoreli autobus Foto: RTV Stara Pazova

Jutros oko 5.20 na centru Vojke izgoreo je autobus SP "Lasta - Srem" koji prevozi putnike na trasi Krnješevci - Stara Pazova.

Autobus je izgoreo 200 metara pre autobuskog stajališta u centru sela, gde ulazi najveća grupa putnika, tako da, srećom, niko nije povređen. Očevici kažu da je vozač brzo reagovao i da je izašao čim je motor u zadnjem delu vozila počeo da se dimi, javlja RTV Stara Pazova.

- Vozač je bio P. A. koji je blagovremeno reagovao i na sreću prošao bez povrda. On je odmah vraćan kući i kako saznajemo, dobro se oseća - kažu za "Blic" zaposleni u Lastinoj garaži u Staroj Pazovi.

Kako dodaju, autobus je 2010. godište i uredno je prošao tehničke preglede. Pretpostavlja se da su se zapalile instalacije.

- Havarija se desila kada je autobus krenuo iz garaže u Krnješevce na početnu stanicu. U centru Vojke vozač je primetio da nešto nije uredu, okrenuo je autubus nazad i u tom trenutku video dim. Pokušao je da ugasi vatru sa čak dva PP aparata ali bez uspeha. Vozilo je potpuno izgorelo - kažu nadležni u "Lasti".

Vatra je ugašena intervencijom vatrogasne brigade u Staroj Pazovi, a autobus je prevezen u "Lastinu" garažu u Staroj Pazovi.

Kako navode u ovom saobraćajnom preduzeću, dalja istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.

Video: Ostala samo spaljena olupina: Užasni snimak autobusa u kome je stradalo 46 osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA