≫ 

Danas do 5 stepeni, uz padavine: Sneg i susnežica mogući i u nižim predelima

Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 2 do 5 stepeni

  • 0
Oluja, sneg, kiša, nevreme, hladno vremenska prognoza, SAD, AMerika

Foto: Tanjug/AP

U većem delu Srbije danas će biti oblačno i hladno, u većem delu sa kišom i snegom, uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača, koji će se u planinama povećati.

Po podne će doći do delimičnog razvedravanja. Na severozapadu zemlje tokom dana će biti suvo, saopštio je Republički hidroemetorološki zavod.

Vetar slab i umeren, u istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 2 do 5 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, ujutro i pre podne slaba kiša i susnežica, u višim predelima okoline grada i sneg uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar umeren, severozapadni. Najniža temperatura 1, najviša 3 stepena.

Temperature narednih dana

Temperature za utorak i sredu, Printskrin:hidmet.gov.rs

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu ujutro biti oblačno, sa slabim mrazem, u toku dana pretežno sunčano, dok će noću stići naoblačenje.

Od četvrtka se očekuje malo toplije, pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Od petka malo hladnije.

Video: Sneg probudio Beograđane: Zabelela se prestonica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA