≫ 

"Sa planinskih visova ugledao sam prelepe krajolike Kosova i Metohije" Gujon u akciji kod Novog Pazara

Timovi ove humanitarne organizacije završili su 30. decembra podelu pomoći u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji

  • 3
POGROM KIM GUJON Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Francuski humanitarac i osnivač organizacije „Solidarnost za Kosovo” Arno Gujon podelio je sa svojim timom deci u četiri seoske škole na planini Rogozni, u Žunjevićima blizu Novog Pazara, božićne paketiće, školske rančeve i pribor.

- Preostale šporete za drva, namirnice i hemiju podelili smo domaćinstvima po obroncima planine Rogozne - napisao je Gujon na Fejsbuku, uz fotografije.

Timovi te humanitarne organizacije završili su 30. decembra podelu pomoći u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji, a samom Gujonu vlasti privremenih prištinskih institucija od septembra 2018. godine ne dozvoljavaju da uđe u pokrajinu.

- Puno mi je srce što sam opet u humanitarnoj misiji sa francuskim volonterima i mojim prijateljima iz Gračanice i Srbice. A ne mogu da vam opišem svoju sreću kada sam sa planinskih visova raške oblasti ugledao prelepe krajolike Kosova i Metohije - napisao je Gujon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mаки

    1. januar 2022 | 11:44

    Хвала ти добри човече због сваког дечијег осмеха и њихове радости коју им доносиш у њихово и наше, сада сатрто Косово, а једног дана, уз Божју помоћ, слободно и распевано!

  • Zg

    1. januar 2022 | 13:59

    Ziv bio brate.

  • Chicha_036

    1. januar 2022 | 14:27

    Najveći

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA