≫ 

Limuzina, haljina sa dijamantima, skup šampanjac, vatromet: Ovako je Sara proslavila 18. rođendan i ponosi se

Od malena maštam o svom 18. rođendanu, poručuje Sara za Telegraf

  • 17

Video tinejdžerke Sare Mitić o organizaciji i proslavi njenog 18.rođendana - za koji je iznajmljena limuzina, zatim plaćena haljina poznatog kreatora posuta pravim dijamantima, skupe boce šampanjca, profesionalni šminker i frizer - zapalio je društvenu mrežu Tik Tok. Posle svega što je Sara uradila i platila, ostaje pitanje - da li je ovo najglamuroznije punoletstvo u Srbiji koje možete videti?

I sama Sara ponosno naglašava za Telegraf.rs da je 18. rođendan proslavila na "vrlo glamurozan i autentičan način". Ona za naš portal do tančina priča kako je sve proteklo.

- Organizacija mog punoletstva, koliko god izgledala komplikovano, je zapravo bila vrlo spontana. Od malena maštam o svom 18. rođendanu, ali što se taj datum više bližio - ja sam imala sve više obaveza na poslovnom planu - da nisam imala ni vremena da previse razmišljam. Ideja je sinula jedan dan, sasvim slučajno i sve kockice su se sklopile, datum, limuzina, svi prijatelji su bili slobodni… Ono što je bilo sledeće na mojoj listi je bio odabir haljine, šminke i frizure, generalno mog izgleda za to specijalno veče - priča Sara za naš portal.

Sa obzirom da se godinama profesionalno bavi modelingom, znala je, kaže, tačno kome želi da se obrati. Tako je, priča, u dogovoru sa dizajnerom smislila i odabrala "najbolju haljinu za sebe".

- Dijamanti, korset, plava boja... Možete je i sami videti na fotografijama, stoji kao salivena. Ništa više nisam mogla poželeti, ipak su dijamanti devojkama najbolji prijatelji, a meni je plava omiljena boja (još mi se i slaže uz oči, dobitna kombinacija) - poručuje ova devojka.

Šminka je pratila isti ton, kaže i opisuje: "ledena kraljica, plava boja i kristali bili su svuda".

- Šminkerka sa kojom često radim fotografisanja, je zaslužna za ovaj "makeup look". Meni nikada ne pada teško bilo kakav kreativan proces, poput organizacije i smišljanja nečeg inovativnog, a naravno da je to bio i slučaj kod mog 18. rođendana, nema boljeg povoda. Uvek želim da ostavim svoj lični pečat, šta god da radim, takođe volim biti nepredvidiva - zaključuje Sara.

@saramitic04 @school_makeup.rebecca razbila sa ovim iconic makeup look-om | pripreme za 18ti rodjendan 🎂vlog part 2 #fyp #foryou #fypシ #viral #fy ♬ All For Us - from the HBO Original Series Euphoria - Labrinth & Zendaya

Plan i program rođendana niko od zvanica nije znao. Želela je da kod njih ostavi efekat iznenađenja. U svojoj glavi je, kaže, imala i tačnu satnicu kada se treba krenuti dalje, na neki novi deo rođendana, “stanicu” kako bi je nazvala.

- To je veoma zanimljiv osećaj, kada ste vi jedini u prostoriji koji znate šta dalje spremate. Definitivno deo koji je svima, pa i meni bio najdraži, jeste vožnja limuzinom, u pola koje smo stali da gledamo vatromet i zatim nastavili dalje u noć. Nisam razmišljala o ceni, smatram da za takve događaje, koji se dešavaju samo jednom u vašem životu, treba da radite ono što poželite i što vam je oduvek bio san, to veče sam stvorila uspomene za ceo život. Prošlo je već nedelju dana od proslave, a svi još uvek pričamo o njoj, što mi je veliko zadovoljstvo - zaključuje Sara.

Prijatelji su, dodaje na kraju, oduševljeni, a tvrdi da se i pratiocima sve jako dopalo.

- Oni su ti koji su me podržavaju da budem ovako posebna i drugačija i jako mi je drago što imam takve ljude kao podršku. Pored naravno mojih roditelja, koji svaku moju ludu ideju prihvate i učine je još luđom. To su ljudi koji stoje iza Sare Mitić - poručuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    9. april 2022 | 08:45

    Ne postoji veća budalaština od proslava 18-og rođendana. Sva sreća da još uvek postoje deca koja to proslave sa drugarima u kafiću normalno i ne tako pompezno .

  • Rcke

    9. april 2022 | 07:12

    Zadruga!

  • RoBot

    9. april 2022 | 07:39

    Kulturno obrazovni program..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA