≫ 

Beograđani sinoć satima čekali autobuse u Užicu, da se vrate kući: Za sve je okrivljen Đurđevdan

Nevolje su prvo počele kada se nije pojavio polazak za Beograd prevoznika "Gaga turs" koji je po redu vožnje na veb-sajtu bio planiran u 18 sati.

  • 13
Užice autobuska stanica Foto: Telegraf.rs

Autobusi su juče kasnili jer su bile gužve. Zbog Đurđevdana. Danas će već biti drugačije. Jutros su svi polasci bili regularni, odgovorili su Telegrafu sa Autobuske stanice u Užicu, gde je juče nastalo opšte rasulo. 

Podsetimo, putnici, uglavnom Beograđani, Čačani, ali i nekoliko Užičana, njih petnaestak, ostalo je "zarobljeno" na stanici jer su otkazani planirani polasci autobusa.

Nevolje su prvo počele kada se nije pojavio polazak za Beograd prevoznika "Gaga turs" koji je po redu vožnje na veb-sajtu bio planiran u 18 sati. Polazak se nije pojavio, a na glavnom šalteru stanice su istakli da nemaju informaciju o ovom polasku. Prema uvidu u raspored na sajtu BAS-a, postoji polazak ovog prevoznika u 17.30 sati.

Autobus "Janjušević prevoza", koji je poslednji polazak za Beograd u 20.05, putnici su čekali 45 minuta. Tek oko 21 sat pojavila se gospođa sa šaltera kojoj se završava smena i rekla da se taj autobus pokvario na putu od Priboja do Užica i "da će sledeći doći do 21.30, a da možda i neće doći uopšte".

Putnici koji su tako ostali na autobuskoj stanici nisu svi iz Užica, koji treba da putuju negde, već ih je dosta tu bilo u "prolazu", turistički ili na slavi danas zbog Đurđevdana.

Stanica se zatvara u 22 sata, a do rano ujutru nema nijednog drugog vida prevoza.

U 22.40 konačno se pojavio autobus, oko dva i po sata posle predviđenog poslednjeg polaska. A da li će neko odgovarati, vozači su rekli - teško.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SW

    7. maj 2022 | 07:53

    Neka su i Beogradjani videli,kako je to kada nemas autobus ili drugi prevoz pod du.etom na svakih 10 minuta.U unutrasnjosti Srbije,deca setaju i po sat vremena u skolu.....SVAKI DAN!

  • Hulk

    7. maj 2022 | 08:20

    Beograđani da se iz Užica vrate kući? Ha ha. Pa kući su.

  • Рус

    7. maj 2022 | 08:18

    Jasno da su ovu vest podigli Beogradjani, jer drugi su navikli na to..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA