≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 11. jul 2022. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika VREME
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Par reči

    11. jul 2022 | 00:01

    Problemi sa nestašicama svega i svačega. Državni vrh se trudi (tako pričaju) da obezbedi normalno funkcionisanje države i među tim sumornim i depresivnim vestima velika većina štampanih medija na naslovnicama objavi da je starleta preotela muža drugoj starleti. Pitam se da li je ovo moguće? Ti isti mediji se kunu u ozbiljnost i profesionalnost ali im je na naslovnoj strani rame uz rame Putin i starlete bosonoga do grla!? Da li je ovo što proživljavamo realno?? Ministri prisluškuju predsednika, nagrađivane policijske inspektore saslušavanje jer su ih kriminalci tipovali. Ima još toga što ne pije vodu ali mi baterija slaba a i verovatno ovo neće objaviti. Uglavnom ono što je ovaj narod doživeo i preživeo to ni Bolivud ne može da smisli i režira.

  • Xx

    10. jul 2022 | 22:17

    Lakše je optužiti Putina za sve i svašta, nego priznati da zapadne svetske sile vode problematični tipovi. Ceo svet vidi Bajdenovu senilnost, a za njih je to normalno, ali se zato iz petnih žila ubiše lažima o Putinovoj bolesti. Zar ih nije sramota priznati da ih jedan,, bolestan" čovek vuče za nos i smenjuje im šefove država? Za sve njih postoji kompromitujući materijal, koji čuči u nekoj ladici i čeka pogodan momenat da se izvuče iz te ladice. Lakše je Džonsona smeniti zbog starih afera, za koje se odavno zna, nego priznati da ga menjaju zbog pogubnih poteza u vezi rata u Ukrajini. Ista stvar i sa Šolcom. Biće toga još. I da. Opet je i za to kriv Putin. Nije ispunio njihova pogrešna očekivanja.

  • VREME

    10. jul 2022 | 21:45

    Trebalo je na vreme da shvate da slanjem oruzja raspiruju rat. Sada kada velika inflacija i ekonomski problemi kucaju na vrata njihovih zemalja oni zaustavljaju oruzje. Izginuli narod, razrusena zemlja njih ne interesuje iako su pravi krivci za sve nesrece. Ukrajinci treba da presude Zelenskom bez milosti. Krivac br.1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA