Preslatke trojke iz Novog Pazara napunile godinu dana: Tata Suad pevao i za rođendan, snimak je hit na TikToku

Snimak proslave, koji je Suad objavio na TikTok, oduševio je mnoge korisnike ove društvene mreže

  • 31
Suad i Emina Papić Foto: Privatna arhiva

Za Suada Papića iz Novog Pazara i njegovu suprugu Eminu moglo bi se reći da imaju pravo bogatstvo. Roditelji su šestoro dece, među kojima su i trojke, koje su nedavno napunile godinu dana. U njihovoj kući nije nikada dosadno, a atmosfera je prilično vesela, budući da tata Suad ne propušta priliku da pusti muziku i zapeva svojoj deci.

Tako je bilo i za prvi rođendan trojki.

Snimak proslave, koji je Suad objavio na TikTok, oduševio je mnoge korisnike ove društvene mreže.

Na snimku se vidi kako tata Suad, u svom maniru, sedi sa decom na podu i naglas im peva pesmu.

Dok dečaci sede mirno u šetalicama, muzikom je, čini se najviše oduševljena devojčica koja sedi u tatinom krilu, smeje se i maše nogama.

I čitav ambijent je prigodan. Svuda su šareni rođendanski baloni.

@suad_449 Prvi rodjendan veselo ❤️💙❤️#serbiengirll🇷🇸❤️ #deuchlandtiktok🇩🇪 #foryoupage ♬ Srecan Rodjendan - Jelena Jeca Krsmanovic

Kako je Suad ranije pričao za naš portal, vest da će njegova supruga Emina roditi trojke, dočekali su sa oduševljenjem.

- Kada smo saznali da ćemo da dobjemo trojke, to je bilo oduševljenje. Međutim, nismo tek tako saznali da će da budu trojke. Kad smo saznali da je trudna, išli smo na redovnu kontrolu kod lekara i na ultrazvuku se videla jedna beba i neka sitna mrlja. Lekar nam je rekao da jeste trudna, da vide plod, ali da ipak dođemo sledeće semice. Tada su videli dva ploda i ponovo nam rekli da dođemo za nedelju dana. Kada smo došli, rekli su da vide trojke i da dođemo sledeće sedmice. Rekao sam ženi da ne dolazimo više jer će se pojaviti još koja. Stvarno smo bili oduševljeni, to je božji dar, sve je bilo prirodnim putem - pričao je ranije za Telegraf.rs.

@suad_449 Srecan prvi rodjendan duse moje ❤️💙❤️#serbiengirll🇷🇸❤️ #foryoupage #deuchlandtiktok🇩🇪 ♬ Tebi za rodjendan - Sako Polumenta

Suad ističe da je njihova svakodnevica na prvom mestu borbena.

- Ponavljam da je veliki borac i heroj u celoj priči moja supruga. Ona ustane u pet sati ujutru, isprati me na posao, spremi decu za školu i taman kad treba da se vrati da spava, bebice nastupaju. Kad dođem s posla pomognem joj. Za sve sam tu, da okupam, presvučem, šta god mogu da joj olakšam. Ali nije nimalo lako. Ipak, njihov osmer i radost ispune kuću i muka se ni ne oseća - pričao je tada Suad.

Najzabavnija stvar u njihovom životu od kad su dobili trojke je, kaže, to što su, gde god da odu, prava atrakcija.

- I kod kuće nam je, hvala Bogu, uvek zabava. Nisu nemirni i, što je Božje čudo, ne bude jedni druge. Ako dve spavaju, a treće plače, nema tih problema da nastave da spavaju. Uvek je zabavno i veselo. Harmonična smo, srećna porodica, uz veliku slogu i poštovanje supruga i ja izvodimo sve šestoro dece na pravi put. Trudimo se da ih patrijarhalno vaspitavamo, da izrastu u dobre i poštene ljude - zaključuje Suad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бодо

    21. novembar 2022 | 22:52

    Срећа и радост нек вас прате, овакве породице су понос Србије!

  • lea

    21. novembar 2022 | 22:41

    Nek su mu zivi i zdravi i nista lepse na svetu nema nego imati ovako porod svoju decu i sto vise to bolje.

  • Mara

    21. novembar 2022 | 23:24

    Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA