≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 5. decembar 2022. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Naslovne strane Foto: Promo, Pixabay

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 5. decembar 2022. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

VIDEO DANA: Obišli smo Emira, dečaka koji je rasplakao Balkan: Rekao je "vojim meso", ali je bio toplo obučen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    4. decembar 2022 | 21:10

    A jel trebala i profesorica da se obesi ili skoči sa mosta?Ma daj te,a kad je izmakao stolicu i snimali tada im nije bilo teško,tad su se zezali jel?Pusti sad ove fore.

  • DARKO 100%

    4. decembar 2022 | 21:07

    Dve stvari opisuju čoveka. Strpljenje kad nema ništa, i ponašanje kad ima sve.

  • Carica Sveta

    4. decembar 2022 | 21:08

    Znate šta, sve je OK. Ja mislim da moja zemlja, naša zemlja Srbija, država celog naroda, zaslužuje bolji tretman. Jer upoređivati moj narod , zemlju, na kraju krajeva selektora Piksija, koji je poštovan i kao fudbaler i kao džentlmen, i kao sportska veličina, sa sledbenicima i učenicima Osame Bin Ladena, koji e obučavao ne samo OVK nego i druge ozloglašene formacije koje su činile zločine nad srpskim narodom , zaista predstavlja kompletno ludilo. To je kao da upoređujete Teslu i Pupina i Pavelića i Ajhmana. Pa primite u FIFA i EU onda te progresivne snage. Oni će doprineti demokratiji, kvalitetu fudbala, ekioomskoj stabilnosti, socijalnoj pravdi, energetskoj tranziciji, miru u svetu. Ekologiji. Digitalizaciji. Ne postoji pet Srbija, niti postoji bilo čija personalizovana Srbija. Jer Srbija traje kao država duže od milenijuma na ovim prostorima. A Pravoslavna crkva od početka hrišćanstva. Dakle, mi smo tu. Od početka. Zapravo od neolita. Vinča je bila garant hiljadugodišnjeg mira i prosperiteta. A tekovine terorizma , instituciinalnog i fizičkog nasilja, nikada nisu bile niti će biti ono što međunarodno pravo podržava. Mi smo svoji na svome. Mislim da sam jasna. ZOI u Pekingu i SP u Kataru EXPO u UAE su sjajna dešavanja nakon haosa pandemije i ja sport, kulturu, nauku , umetnost smatram vlasništvom celog čovečanstva. A ne privilegijom odabranih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA