≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 5. decembar 2022. godine

 ≫ 

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

Komentari

  • Carica Sveta

    4. decembar 2022 | 22:09

    I još nešto. 24 jun 2020 godine, to je dan kada sam i lično dobila dokaz da Bog pomaže da se isprave teške nepravde. Verujte u Boga. To je dan kada je obelodanjena optužnica protiv Tačija. Jedan hrabri tužilac, Džek Smit, dokazao je ako se prate istina i pravednost, ima i dovoljno neustrašivosti da se pravda i pravo sprovedu. Tači se tada spremao da 28 juna na poziv Trampa ide u Vašington na potpisivanje Vašingtonskog sporazuma. Da se ratni zločinac nasmeje celom svetu u lice. Da se meni nasmeje u lice, jer sam se dugo borila da istina o zločinima tzv OVK nad svim ljudima na KiM izađe na videlo. Vidite, 24 juna pre mnogo godina, na pravoslavni praznik, moja trinaestogodišnja sestra od tetke zbog ocena u školi, izvršila je samoubistvo. Deca su je ismevala, jer je inače bila besprekoran učenik. 24 juna 2020specijalni tužilac Džek Smit ispravio je nešto bitno. Zaustavio je ruganje siledžija. Zato tu pobedu poklanjam Zagici. A njemu želim svu sreću u radu i životu. I drago mi je da postoji tamo negde preko Atlantika. Verujte u Boga. I dobro u ljudima.

  • 123

    4. decembar 2022 | 21:10

    A jel trebala i profesorica da se obesi ili skoči sa mosta?Ma daj te,a kad je izmakao stolicu i snimali tada im nije bilo teško,tad su se zezali jel?Pusti sad ove fore.

  • Carica Sveta

    4. decembar 2022 | 21:08

    Znate šta, sve je OK. Ja mislim da moja zemlja, naša zemlja Srbija, država celog naroda, zaslužuje bolji tretman. Jer upoređivati moj narod , zemlju, na kraju krajeva selektora Piksija, koji je poštovan i kao fudbaler i kao džentlmen, i kao sportska veličina, sa sledbenicima i učenicima Osame Bin Ladena, koji e obučavao ne samo OVK nego i druge ozloglašene formacije koje su činile zločine nad srpskim narodom , zaista predstavlja kompletno ludilo. To je kao da upoređujete Teslu i Pupina i Pavelića i Ajhmana. Pa primite u FIFA i EU onda te progresivne snage. Oni će doprineti demokratiji, kvalitetu fudbala, ekioomskoj stabilnosti, socijalnoj pravdi, energetskoj tranziciji, miru u svetu. Ekologiji. Digitalizaciji. Ne postoji pet Srbija, niti postoji bilo čija personalizovana Srbija. Jer Srbija traje kao država duže od milenijuma na ovim prostorima. A Pravoslavna crkva od početka hrišćanstva. Dakle, mi smo tu. Od početka. Zapravo od neolita. Vinča je bila garant hiljadugodišnjeg mira i prosperiteta. A tekovine terorizma , instituciinalnog i fizičkog nasilja, nikada nisu bile niti će biti ono što međunarodno pravo podržava. Mi smo svoji na svome. Mislim da sam jasna. ZOI u Pekingu i SP u Kataru EXPO u UAE su sjajna dešavanja nakon haosa pandemije i ja sport, kulturu, nauku , umetnost smatram vlasništvom celog čovečanstva. A ne privilegijom odabranih.

  • DARKO 100%

    4. decembar 2022 | 21:07

    Dve stvari opisuju čoveka. Strpljenje kad nema ništa, i ponašanje kad ima sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA