Velike saobraćajne gužve još traju: Od Batrovaca do Šida kolona pet kilometara, čekanja i na "Milošu Velikom"

Savetuju se svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

  • 0
Batrovci, granični prelaz, gužva, kolona Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Auto-put E-70, od graničnog prelaza Batrovci do naplatne stanice Šid, u smeru Beograd – Batrovci,  formirana kolona vozila u sve tri saobraćajne trake u dužini od 5 kilometara zbog zadržavanja putničkih i teretnih motornih vozila, piše u saopštenju JP Putevi Srbije.

Alternativni pravac je petlja Adaševci ( naplatna stanica Adaševci) i granični prelaz Šid-Tovarnik.

Auto-put Miloš Veliki, petlja Ljig – petlja Takovo, 6km od petlje Ljig, u smeru ka Čačku - normalizovan saobraćaj nakon saobraćajne nezgode.

Savetuju se svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

U skladu sa Zakonom o putevima, Javno preduzeće „Putevi Srbije", kao upravljač državnih puteva dužno je da obaveštava javnost i korisnike državnih puteva o stanju i prohodnosti tih puteva preko sredstava javnog informisanja. U skladu sa tim, molimo Vas da prilikom objavljivanja - sadržaja iz ovih servisnih informacija, kao izvor navedete Javno preduzeće „Putevi Srbije" - piše u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA