≫ 

"Samo želim još jednom da je zagrlim": Potresni vapaj Ilinkinog oca koji mesec dana traga za ćerkom

Pomoć u ljudstvu do sada je stigla samo iz Republike Srpske, a ovaj namučeni čovek kaže da im je zauvek zahvalan jer su mu pomogli u najtežim trenucima. Dodaje da samo želi pronaći svoje dete i da je još jednom zagrli

  • 3

Tačno mesec dana je prošlo od kako je nestala Ilinka Dujović iz Priboja. Njen otac Dalibor sve vreme je traži i to u većini slučajeva sam. Najveću pomoć do sada je imao od članova Rafting kluba koji su sa njim na čamcu pretraživali Lim. Međutim, pomaka nema. Otac kaže da je iz dana u dan sve teže, ali da odustati neće dok svoje dete ne pronađe.

- Nas četvorica sa dva čamca otići ćemo danas do Rudog i ponovo pretražiti teren. Ostavljen sam sam iako smo odmah po Ilinkinom nestanku obavestili sve nadležne državne službe, niko se nije javio. Sećam se prošle godine kako su svi bili angažovani u potrazi nestalog dečka iz Hrvatske, naravno i trebalo je, da bi se dete što pre pronašlo. Ali, ni ja ne znam gde mi je dete. Da li je živa? Sam pretražujem teren, rasterujem ptice i životinje misleći da će je možda napasti ukoliko je negde u blizini. Tugu i bol koju osećam ne mogu opsisati rečima, ali i ni tu nemoć jer sam ostavljen skoro od svih. Kao da život mog deteta nije vredan -  rekao je za RINU Ilinkin otac Dalibor.

Ilinkin otac Dalibor Foto: RINA

Pomoć u ljudstvu do sada je stigla samo iz Republike Srpske, a ovaj namučeni čovek kaže da im je zauvek zahvalan jer su mu pomogli u najtežim trenucima. Dodaje da samo želi pronaći svoje dete i da je još jednom zagrli.

- Nadam se da će neko od nadležnih čuti moj vapaj i pomoći mi. Stupio sam indirektno u konatakt sa Žandarmerijom i valjda će doći da zajedno potražimo Ilinku. Krajnje je vreme. Najavili su snegove, reka Lim tada postaje još nepredvidljivija. Zato, molim još jednom za pomoć - apeluje Dalibor u nadi da će ga neko čuti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    13. januar 2023 | 13:26

    Ima li sta gore sto bi moglo zadesiti nekoga.Saosecam se sa ovim covekom.

  • Draga

    13. januar 2023 | 13:53

    Crno dete, sta ucini ocu?

  • Daj boze da je ziva

    13. januar 2023 | 13:51

    Proslo je mnogo vremena u ovome svetu postalo je nesigurno ziveti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA