≫ 

Ministar Vučević obišao Gardu Vojske Srbije: Zadivljen istorijom koju baštini ova elitna jedinica

 ≫ 

Ministru odbrane, tom prilikom, prikazana su borbena vozila, automobili i motocikli iz voznog parka 25. bataljona vojne policije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika VV
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • VV

    01. februar 2023 | 13:53

    Služio sam u toj kasarni, ali Slobinu vojsku, ne JNA. Onda je to bila VP 4795 kroz nešto, tu su "Kobre" vežbale, bili su napaljeni na vojsku k'o mali majmuni. Hrana je bila dobra, duplo sledovanje smo dobijali jer smo kao neka elita bili, crvene beretke i uniforma M-93 bato moj. Tu sam u prekomandu iz Niš došao, a u Niš svaki dan kuvani prazan kupus, ali sam imao priliku da vidim tad pevaljku u usponu Maju Nikolić, tata joj je tada tamo pukovnik bio pa su joj u kasarnama prvi nastupi bili. U kasarni na Dedinju sam Čobija video, a Dobrila Erić i Zoran Lilić su nas redovno gnjavili. Tu blizu je i ona šuma poznata iz medija, mislim da je krajnje vreme da se ubistva tih vojnika konačno reše, ne razumem kako imaju obraza da bez rešavanja tog slučaja pozivaju decu u vojsku. Ova kasarna je bila za primer do Titove smrti, a nakon toga više nije ni bilo nekog smisla u tom formatu da postoji. I takve svečane uniforme su prevaziđene čak i u Rusiji, ako nemamo neku tradicionalnu uniformu onda ili da je izmislimo ili Gardu da ukinemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA