≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo šta se zaista desilo u Kruševcu, gde je navodno naoružan muškarac upao u školu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubrzo su na lice mesta stigle tri patrole policije

  • 0
Škola gips puška Foto-ilustracija: Shutterstock

Muškarac upao naoružan u školu, pojedini mediji preneli su užasavajuću informaciju o čoveku koji je s vatrenim oružjem navodno upao tamo gde borave deca. Muškarac je navodno naoružan puškom upao u seosku školu kod Kruševca. Kako su naveli, sve se desilo oko 16 sati, dok su deca od prvog do četvrtog razreda bila na nastavi.

Nepoznati muškarac navodno je prvo ušao u zbornicu, a kako tamo nikoga nije zatekao krenuo je po učionicama gde su deca imala nastavu. Deca su bila preplašena, a neko je obavestio policiju, naveo je jedan od roditelja, uplašen s razlogom.

Ubrzo su ispred škole stigle tri patrole policije, ali se nije znalo šta se desilo s napadačem.

Istina je, na sreću, malo drugačija. Jednoj nastavnici se učinilo da je videla naoružanog muškarca, pa je preplašena žena pozvala policiju. Oni su brzo stigli i na snimcima nadzornih kamera videli da nema naoružanog muškarca. "Sumnjiv" je bio samo jedan od učenika sa gipsom na ruci, od čega se nastavnici učinilo oružje.

Video: Protest prosvetnih radnika na Trgu Nikole Pašića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA