≫ 

Ministar Ružić prihvatio ostavku direktora Tehničke škole u Trsteniku, gde su đaci izmakli stolicu nastavnici

 ≫ 

Ministar prosvete Branko Ružić prihvatio je ostavku smatrajući je opravdanom nakon nepravilnosti u radu ove obrazovno-vaspitne ustanove

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mladen
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirjana

    26. februar 2023 | 01:52

    Kakvi glupi komentari kakvo divljaštvo, kakav narod, kakav glupački način razmišljanja! Pre svega, Ministar je taj koji prvi treba da podnese ostavku! Jer očigledno u školama nema ni strukture ni procedure, ili o tome niko nije obavešten ako ima. Izgleda kao da nastavno osoblje nije obučeno da se suočava sa ispadima ovakve vrste, da ne zna šta da radi u raznim situacijama, da prosto nije obučeno da uđe u razred, (čast izuzecima). Nastavnica kojoj su učenici izmakli stolicu sedi i prosto preklinje đake koji divljaju okolo nje da joj ne stoje iza leđa! Nagađa se sa njima - kao eto to nije pristojno. Pristojno? TO NIJE DOZVOLJENO.!!!! Letećeš sa časa, letećeš iz škole, zovem direktora, zovem miliciju! Da se uvede obezbeđenje? Ne znam. Ministar je dužan da u saradnji sa svojim najbližim (isto tako veoma, dobro plaćenim) saradnicima prouči kako se to radi pa onda sastavi i objavi sva pravila i sve procedure kojih svi moraju da se drže uključujući đake i roditelje. Postoje li zakoni u zemlji Srbiji _ Krajnje je vreme da se zakoni primene u praksi / zato su na kraju krajeva i uvedeni. Krajnje je vreme da se nastavnom osoblju pruži adekvatna, redovna obuka i podrška, a ne da se oni sami snalaze - kud koji mili moji. Sramota za sve! Za roditelje, za djake, za nastavno osoblje, za sve koji rade u školstvu a ponajviše za našeg gospodina ministra. Izvadite ruke iz džepova i uradite nešto, nemojte da se pravite ludi. Odlazak jednog direktora nije rešenje.

  • ljubica

    24. februar 2023 | 18:24

    Ode i direktor škole zbog pada na dupe i to tudje???

  • Mladen

    24. februar 2023 | 16:05

    Šta je sa direktorkom gimnazije u Sremskoj mitrovici koja proteruje versku nastavu iz škole i povredjuje osećanja dece koja su vernici Srpske Pravoslavne Crkve?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA