≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronašli smo oca iz Vlasotinca koji se javno odrekao dece: Ovako je objasnio svoj čin

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbacuje navode da je ikog maltretirao, tvrdi da je žrtva

  • 30
Marko Jankovic, Vlasotince, Otac se preko plakata po celom gradu odrekao maloletne dece, Vlasotinci Foto: Čitalac Telegrafa

Nakon što je Vlasotince oblepljeno plakatima na kojima se jedan otac javno odriče svoje maloletne dece, Telegraf.rs uspeo je da stupi u kontakt sa njim i proveri da li je reč o nečijoj neslanoj šali. Kako nam je otac Marko Janković kazao - ne, nije šala.

Kazao nam je da se na taj potez odlučio iz očaja zbog porodičnih problema, navodeći nam detalje zamršene porodične situacije, koje, zbog osetljivosti situacije, nećemo da iznosimo.

Janković je za Telegraf.rs kazao da se u proteklom periodu razveo od supruge, da je zabrinut za svoju decu, kao i da se odselio iz Vlasotinca.

Za sebe kaže da je fizički radnik, koji se tako izdržava, i da plaća alimentaciju.

Kaže da nije nikoga maltretirao, već da je on žrtva.

Otkriva i da su posredi bili razni sudski postupci, te da su se u razrešenje tih situacija uključivale nadležne institucije, centar za socijalni rad, tužilaštvo, sud, ali i da bio u zatvoru.

Podsetimo, na plakatima koji su osvanuli u malom mestu na jugoistoku Srbije, stoji izjava oca da se odriče sina V. J. i ćerke N. J.

"Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, odričem se svog sina V. J. iz (naziv ulice poznat redakciji) rođen 2013. (datum poznat redakciji) u Leskovcu i svoje ćerke N. J, rođene 2017. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, sa prebivalištem u (naziv ulice poznat redakciji).

Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navede osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proživeo golgotu", stoji na plakatu.

Video: Imamo dužnost prema svom detetu: Dušan je poginuo, a vozač nije odgovarao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Gaga

    2. mart 2023 | 11:33

    A sta kaže majka ? Iz ovog teksta rekao bih da je čovek normalan a da se odrekne svoje dece mora da je težak period preživeo!

  • Dodo

    2. mart 2023 | 12:46

    Ne znam zašto, verujen mukama ovog čoveka. Svakodnevnim narikanjem zaštitnica prava i nasilja u porodici, došli smo do ubedjenja da je svaki muškarac nasilnik a žena ima sva prava bez obaveza; da se muškarac udaljava iz porodice i po utvrdjivanju lažne optužbe, ostaje obeležen kao nasilnik. A, kada se taj bračni lonac razbije, nema povratka.

  • 👏👏👏

    2. mart 2023 | 11:39

    Nedaj se ljudino!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA