Ministarstvo odbrane: "Predstavnici Vojnog sindikata pokušavaju da nanesu štetu"

Ministarstvo navodi da se u "saopštenju" predstavnika Vojnog sindikata kaže da je "rad u Vojsci Srbije čast i privilegija samo onih koji su natprosečno sposobni da ispune postavljene kriterijume

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mango
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Realnost

    03. septembar 2023 | 16:26

    Hedonika je najveći idiotizam koji je testove inteligencije zamenio testovima percepcije, bolju percepciju ima najgluplji džeparoš od najboljeg vojnika, ali koga briga!!! I dalje imamo testove što su se rešavali pre 30 i više godina i bili perfektni, onda dođeše idioti da naprave bolje! Moram samo reći da je od uvek u vojsci sve što nije bilo dobro za nju bila sabotaža, a da bi to funkcionisalo moramo imati profesionalnu, ne poslušni vojsku, jer je ova prva bolja i za ove koji je uništavaju, jer shvata da čuva državu i narod i narode koji državu prihvataju kao svoju, prosto, ako neko ne razume neka pogleda ili ode u Izrael, tako se čuva država i narod!!! A i oni su učili od nas kao i svi u svetu, a mi jedini sada to ne poštujemo!!! Vojska mora biti organizam koji je neovisan, zbog toga Amerika gubi od Rusije i Kine, jer je tu prvo patriotizam pa profit!!! Naša vojska je došla do faze da ima simbiozu kojoj niko i ništa nije potrebno, zbog toga su je i uništili!!! Svoju opremu, svoje naoružanje, svoju hranu i to je tajna uspeha i MOĆI!!!!

  • Realnost

    03. septembar 2023 | 16:17

    Jedni daju samo hvalospeve, drugi samo pljuju, a ni jednim ni drugom to nije posao, hajde gospodo recite šta je to šta ste dobro napravili u vojsci i dobro je za državu i vojnika ko je od Vas ako već ne zna pitao komandante šta je to šta valja i treba, sa čime su zadovoljni, a šta je profulana investicija i kako da se popravi!!! Vojska i njena borbena gotovost, treba biti prioritet za sve, ako ne znate kako onda kao Slovenci prepišite pravila JNA, a ne samo da usavršavate idiotizma! U vojsci ima toliko sposobnih, patriotskih oficira da možemo otkloniti sve propuste u jednom tromesečju, ako nam okupator dozvoli, ako ne onda da se to javno kaže!!!

  • Mango

    03. septembar 2023 | 14:56

    2021 i 2022 su kriterijume spustili toliko da ih skoro i nije bilo za prijem profesionalnih vojnika, mnogi od njih ne mogu da prodju pregled i hedoniku ali su ih ipak primali jer su bili ocajni zbog brojnog stanja. Sindikat je za mnogo toga u pravu to znamo i mi kojimo smo napustili jer nismo mogli da hledamo sta se radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA