≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećan kraj potrage: Pronađena Valentina (14) iz Šapca, otac otkrio gde je bila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac se oglasio nakon što je pronađena

  • 4
Valentina Obradović Foto: Privatna arhiva

Valentina Obradović iz Šapca, za kojom se tragalo od 1. oktobra, pronađena je danas u Istočnom Novom Sarajevu, potvrdio je njen otac za Telegraf.rs.

- Ne znamo kako je dospela tamo,  nemam pojma otkud tamo. Sada supruga ide po nju, malopre mi je javila da je nađena - naveo je on.

Podsetimo, devojčica je poslednji put viđena kada je 1. oktobra istrčala iz bolnice sa zavojem na ruci, nakon što joj je sanirana povreda. Naime, devojčica je zadobila povrede dok je bila u kući sa majkom, te su zajedno otišle u Mali Zvornik kako bi dobila lekarsku pomoć.

- Duga je priča. Valentina je prvo živela sa mnom dugo godina, jer joj je majka otišla. Posle nekoliko godina se pojavila i dobila starateljstvo. Meni je pričala da se često svađaju, žalila se na majku, a u nedelju je zadobila povrede u kući, valjda posekotinu. Otišle su u Mali Zvornik da joj zaviju ranu, a nakon što je izašla iz bolnice pobegla je i od tada je nismo videli - objašnjava Nikola Obradović.

Dodaje da nikada ranije nije bežala od kuće, ali da ne zna koliko su česti sukobi sa majkom bili, jer ne živi sa njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    6. oktobar 2023 | 16:35

    Sta je ovo izgleda vrbopuc celu godinu

  • Millo

    6. oktobar 2023 | 16:37

    Sve više žena uništava brakove ne misleći na decu.Prava žena se zloupotrebljavaju,pshičko uznemiravanje sve češća prijava za muževe.Kakve nebuloze.

  • Како бре

    6. oktobar 2023 | 21:03

    из Шапца отишла у болницу у Мали Зворник?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA