≫ 

Ovo je datum zahlađenja, temperatura pada za desetak stepeni: EVO da li nas očekuje i sneg

 ≫ 

Ovih dana temperature su i za 15 stepeni više od proseka za ovo doba godine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Caslav

    08. februar 2024 | 16:52

    Zamislite se sta pisete:Padace sneg od16-20 februara. Istini za volju to je tragicno ,to je za crveni meteo alarm. Nikome da nepadne na pamet dda izlazi do 1. jula iz kuce kakav posao pijaca soping i slicne gluposti, a posle nikako bice crveni alarm zbog vrucine. Tako tek da se zna.

  • V.A.Laki

    08. februar 2024 | 15:53

    Метеоролози,Метеорологија : Викенд, детаљна и дугорочна временска прогноза- фобија !?

  • Milos

    08. februar 2024 | 15:10

    Telegraf, drugari, imam jednu primedbu. Ja znam da je crna hronika takva da donosi klikove. I znam da su "evo kada da ocekujete to i to" naslovi takvi da privlace klikove. Molim da malo budete profesionalniji. Pocinjete da licite na kurir, ili neku tamo zutu stampu. Trebali bi da budete u rangu tanjuga. Relevantne informacije dajte. Ne, "ovo ce biti katastrofalno za covecanstvo"... Kada otvorim landing page sve cnjaci. Ovde ubistvo, onde ubistvo, kidnapovani, oboleli od raka, aman za aman. Ja vec desetak godina, uz kaficu ujutru otvorim vas landing page. Ali ono, u poslednjih godinu dana, upropastite bre ispijanje kafice. Dajte malo pozitivne naslove. Umesto "Evo kada sneg" napisete, detaljna prognoza za period od do. Umesto klik bejta, probajte da privucete i zadrzite citaoce profesionalnoscu. Unajmite i neke pisce koji znaju naratorski da pisu. Da opisuju lepse, i pobegnu od ustaljenog novinarskog nacina pisanja. I to je lepo. Jedna rubrika dnevno npr za takve pisce. Imate stotine propalih repera u Srbiji koji bi mogli tako da pisu. Istrazujte malo. Kritikujte nekada vlast, malo. Budite ono sto ste bili. Pisite vise o uspesnim djacima, studentima i sportistima. Pisite o nekom dobrom komsiluku npr. Malo pozitivnije, a ne da pravite naslove kao da je smak sveta svaki dan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA