Vreme čitanja: oko 1 min.

"Polomiću vam noge i ubiću vas od batina": Milošu uputili pretnje jer je razotkrio razbojnike

Vreme čitanja: oko 1 min.

On kaže da je današnja pretnja stigla preko druga kojeg su presreli u selu i rekli mu "Polomiću vam noge i ubiću vas od batina" nakon čega se udaljio

  • 1
Provala u kuću, Bačko Petrovo Selo Foto: Nikola Bilić

Danas su ponovo upućene pretenje Milošu Gajiću iz Bačkog Petrovog sela koji zajedno sa prijateljima iz neformalmog udruženja i uz pomoć Mesne zajednice i policije pokušava da stane na put lopovima i huliganima koji skrnave groblje i pljačkaju kuće.

Meta tih razbojnika je pre nekoliko meseci bila i Miloševa baka koja je brutalno pretučena i umotana u tepih, o čemu smo već pisali. Na svu sreću hrabra starica tada je oterala lopove, ali su oni ipak pobegli sa plenom.

Od tada Miloš se bori svim snagama da selo učini bezbednim Miloš inače već ima jedan sudski postupak gde je u svojstvu oštećenog zbog fizičkog napada na njega, a sada mu te iste osobe prete fizičkim nasiljem.

On kaže da je današnja pretnja stigla preko druga kojeg su presreli u selu i rekli mu "Polomiću vam noge i ubiću vas od batina" nakon čega se udaljio.

Miloš i njegov prijatelj su i ovaj put sve prijavili policiji. Miloš kaže da je zadovoljan saradnjom sa bečejskom policijom i sa mesnom zajednicom u svom selu, ali da se ovim tužilaštvo mora ozbiljnije baviti kako neko ne bi izgubio život zbog ovih razbojnika.

"Verujem da će policija i tužilaštvo odraditi svoj deo posla i da će se ovom stati na put, ove pretnje neće nas sprečiti da dalje nastavimo da radimo i borimo za naše Selo",  kaže Miloš i dodaje da policija radi na slučaju i da su nakon prijave brzo intervenisali.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi snimci iz Suve Reke: Razbojnici upali u zlataru, pucali na policiju i pobegli sa mesta pljačke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    7. mart 2024 | 06:38

    Јел су лопови припадници националне мањине?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA