Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvema tinejdžerkama auto prešao preko stopala: Od jutros osmoro ljudi povređeno u Novom Sadu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Primorskoj ulici, kod Najlona, oboren je biciklista (14)

  • 0
Saobraćajna nesreća pešak Futoška ulica Novi Sad Hitna pomoć Foto: Nikola Bilić

Dve tinejdžerke stare 17 godina povređene su u nezgodi u Novom Sadu, u Ulici vojvode Knićanina, ispred Srednje medicinske škole, kada im je automobil prešao preko stopala, prenosi 021

Nesreća se desila jutros oko 8 časova. Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da su one zbrinute i zatim prevezene na Dečiju hirurgiju.

Četiri osobe povređene su u sudaru dva automobila koji se dogodio na početku Bulevara oslobođenja. Muškarac (63) zadobio je višestruke povrede i, nakon ukazane pomoći na licu mesta, prevezen je u Urgentni centar.

Povređeni su i 18-godišnji mladić i 53-godišnja žena, koji su, nakon zbrinjavanja, prevezeni na Dečiju hirurgiju, odnosno u Urgentni centar, dok je 41-godišnja žena pregledana i dat joj je uput za Urgentni centar.

Dve nezgode dogodile su se oko 15 časova, u razmaku od desetak minuta.

Prvo je na uglu Partizanske i Temerinske ulice oboren motociklista, muškarac star 67 godina, a zatim je u Primorskoj ulici, kod Najlona, oboren 14-godišnji biciklista.

Prema rečima doktora Krulja, oni su zbrinuti na licu mesta i zatim prevezeni u Urgentni centar, odnosno na Dečiju hirurgiju.

(Telegraf.rs)

Video: Teška saobraćajka kod Beograda, tri osobe povređene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA