≫ 

Oglasio se novosadski Centar za socijalni rad: Donеta odluka da Ana Mihaljica prеuzmе brigu o dеci uz nadzor

 ≫ 

Kako sе navodi, majka jе pristala na saradnju, tе jе omogućеno stručnim radnicima da obavе tеrеnsku posеtu na novoj adrеsi njеnog boravišta majkе, dana 20. marta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tepih se nesto mnogo ispupcio u CSR! :)
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ceca

    24. mart 2024 | 09:48

    Savremeni janičari, moje kolege socijalni radnici. Da li je početak prakse oduzimanja dece u vreme turske okupacije, bio ujedno i početak profesionalnog pristupa oduzimanju dece? Paralela se može povući. Neadekvatni soc-ekonomski uslovi. U ono vreme narod živi u blatarama, nemaju svi svoj kutak, roditelji verski "zatucani hrišćanstvom", neobrazovani. I ko da im ne oduzme decu? Nema kupatila, nema vodovoda, kanalizacije...Turci su, što reče pokojni muftija, odvodili decu da "uspeju u životu"...Danas službe procenjuju da li postoje italijanske pločice, pun frižider, dovoljan prostor za sve u stanu, ako toga nema i oni, poput kolega iz otomanske inperije, oduzimaju decu, stavljau ih u auto (nekada u košare na konjima) i u sigurne kuće, pa kud koji. Majke plaču i onda i sada, sve je isto, samo smeta advokat, sud...Šta će nam sudstvo i advokati, toga nije bilo ni za vreme Turaka? Majka će možda da pristane da baci brojanice i uradiće sve da izbaci Boga iz glave, jer đavo ne spava, može ponovo utvrditi da je verski zatucana i odvesti decu. Majko, budi po meri Četvrte industrijske revolucije, pomiri se sa činjenicom da si roditelj 1, koji je smenjiv...

  • Sova

    23. mart 2024 | 00:15

    Protiv njega je podneta i krivična prijava Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, jer je putem društvenih mreža "vršio krivična dela protiv sloboda i prava čoveka i građanina, javnog reda i mira". e jel vidite sad kakav je taj advokat.

  • Tepih se nesto mnogo ispupcio u CSR! :)

    22. mart 2024 | 16:51

    CSR treba da ukazuje strankama da imaju pravo da podnose zahteve na dodelu besplatnog advokata, a ne da im posto poto sprecava i ukida pravnog zastupnika, a i u ovom slucaju, kao po pravilu- beskurpuloznim rezijama masinerije iz interesa. ROBIJA ZA OTMICU DECE, CELOM LANCU NADLEZNOSTI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA