≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spasioci na zadatku: Još jedan snimak sa terena gde se neumorno traga za malom Dankom (2)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša reporterka sa lica mesta javlja da je u blizini primećen i čovek koji se upravo presvlači

  • 1

Ispred pojate kod koje je Danka Ilić (2) nestala u Banjskom Polju i danas se nalaze pripadnici policije, vatrogasci i marica, a teren se i dalje krči. 

Naša reporterka sa lica mesta javlja da je u blizini primećen i čovek koji se upravo presvlači u odelo koje podseća na ronilačko i obuva čizme. Pretpostavlja se da je reč o jednom od spasilaca.

Kako nam je rekla jedna meštanka, u selu postoji mesto koje je nemoguće istražiti, a u pitanju je kanal koji nosi vodu dosta daleko. 

"Postoji kanal koji tera vodu dosta daleko, tu je skoro nemoguće bilo šta uraditi, jer voda teče dosta brzo, a ostalo je sve pretraženo", kaže naša sagovornica.

Kako napominje, u trenutku kada je Danka nestala nije videla nikoga ko bi mogao, kako kaže, da je otme, niti je čula bilo šta.

Podsetimo, noćas je ispred kuće kod koje je nestala devojčica stiglo pojačanje u vidu spasilačkih ekipa sa psom Zigijem.

Bageri i radne mašine nastavljaju sa izbacivanjem smeća i šuta jer se u okolini poseda nalazi deponija. Juče su pripadnici policije okopavali teren lopatama i izbacivali velike količine smeća.

Podsetimo, Danka je nestala u utorak oko 13.45 sati, na sebi je imala ljubičaste pantalone i maslinastu jaknu. Kosa joj je bila vezana u rep. Po prvi put, zbog njenog nestanka, u Srbiji se oglasio Amber Alert pod nazivom "Pronađi me".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    29. mart 2024 | 12:37

    I majka dovela decu da se igraju u takvim okolnostima? U najmanju ruku bilo bi neodgovorno, a uzdržaću se od ostalog šta mislim. Verujem da i policija ima to u vidu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA