Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužna slika u zgradi gde živi Danka: Telegraf pred vratima Ilića, niko ne otvara na zvono, komšije suzdržane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naši reporteri pozvonili si na vrata Ilićima, ali odgovora nije bilo

  • 3

Pred zgradom porodice male Danke Ilić (2) koja je nestala u Banjskom polju pre četiri dana, nema ničega što bi ukazalo na neke neobične okolnosti. Policija nije u kraju poznatom pod imenom Čačanski soliteri, ni ispred zgrade u kojoj stanuju.

Naši reporteri pozvonili si na vrata Ilićima, ali odgovora nije bilo.

Lepa, nova i ukrašena vrata sa nacrtanom porodicom ispod broja stana, večeras su izgledala tužno. Izmučeni roditelji uključeni su u potragu i njihov stan je sada prazan.

Na hodniku smo susreli prve komšije koje nisu bile raspoložene za razgovor. Samo su kratko izustili da ne znaju da li su Ilići kod kuće.

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je poslednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak u 13. 45 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    29. mart 2024 | 21:23

    Pustite ljude na miru,nije vreme za bilo kakve izjave.Cenimo vas posao,znamo da zelite da budete prvi sa informacijama,ali postujte u ovim teskim vremenima ljude koje neznaju sta je bolje ,dali da cute ili da pricaju.Daj Boze da je mala ziva i da se vrati ,ali kako stoje stvari ne sluti na dobro.

  • Diki

    29. mart 2024 | 21:14

    Ostavite ljude na miru!!!

  • iskreno

    29. mart 2024 | 21:54

    Onaj ujak je isto sumnjiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA