Kakve bakterije skuplja sunđer a kakve krpa: Ovo su odvratni detalji o našoj kuhinji, rešenje postoji

Iako je najbolje rešenje za posušivanje kuhinjskih površina upotreba ubrusa, važno je da i tu ne pogrešite kod upotrebe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zato ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Olja

    01. april 2024 | 18:44

    Koristiti krpe koje se uvece iskuvaju i isperu u toploj vodi !!!

  • Zato ja

    01. april 2024 | 14:38

    I sundjer i trulex krpe menjam 1 nedeljno...ako bas ne mogu da unistim bakterije,onda cu ih bar imati u manjem broju!!!

  • NSja

    01. april 2024 | 11:07

    A ekologija? A briga o planeti? Koliko stabala treba iseći zbog ubrusa?...pa makar se oni smatrali ekološki/reciklirani? Objavite moj komentar, zanima me mišljenje ljudi 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA