Vreme čitanja: oko 1 min.

Danka (2) je malecka, gde je mogla da ode? Meštanin Banjskog Polja situaciju u selu opisao jednom rečju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od meštana naveo je da je policija prisutna svakog dana i da stalno češljaju teren

  • 5
Danka Ilić, nestala Banjsko Polje Foto: Facebook, Telegraf

Nakon što je policija osmi dan zaredom pročešljala Banjsko Polje u kom je nestala Danka Ilić (2), jedan od meštana rekao je za Telegraf.rs da je situacija čudna. Posle više od dva sata, policija i inspektori napustili su ovo mesto.

Jedan od meštana naveo je da je policija prisutna svakog dana i da stalno češljaju teren.

- Ovo je već propast. Ona je malecka, gde je mogla sa dve godine da ode? Nešto tu smrdi, ko zna šta će se na kraju pokazati, samo da se nešto već sazna - rekao je za Telegraf.rs.

Podsetimo, policija i inspektori išli su sa spiskom stanovnika kroz Banjsko polje od kuće do kuće i ispitivali meštane dobrih dva sata, javili su naši reporteri sa lica mesta. Za to vreme, ispred Policijske stanice u Boru, stiglo je vatrogasno vozilo. Nakon nekoliko minuta stigla su i tri policijska vozila, a potom su napustili to mesto u koloni pod rotacijom.

Ne postoji uličica niti kuća pored koje nisu prošli. Svemu ovome prethodila je akcija vatrogasaca koji su u jutarnjim časovima stigli u Banjsko Polje sa jednim čovekom u civilu koji je asovima kopao teren oko kuće ispred koje je nestala danka. Meštani deluju već pomalo naviknuto na čitavu situaciju. Mirno odgovaraju policiji i potom se vraćaju svojim uobičajenim poslovima.

Nakon skoro dva sata, policajci i inspektori povukli su se iz Banjskog Polja.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta oko 13.45 sati, a od tada traje potraga. Novo svetlo na istragu bacio je video snimak iz Beča, na kom se nalazi devojčica koja podseća na Danku. Ipak, još uvek nije potrvđeno da li je na njemu nestala devojčica iz Bora. Ekipa portala Telegraf.rs nalazi se i u Beču i prati razvoj događaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Апокалипса

    2. april 2024 | 13:15

    Полиција ради свој посао у Бањском пољу. Можда пронађу закопан или сакривен новац од продаје детета и сл. Румунке са снимка у Бечу можда су држављанке Србије које говоре румунски. Полиција је неумољиво на свом задатку у случају мале Данке. И сви су осумњичени док се не утврди другачије. Као уосталом и на свим другим задацима.

  • Sve

    2. april 2024 | 13:24

    Ovo je zanimacija za široke narodne mase.

  • Mika

    2. april 2024 | 13:40

    Nešto me interesuje ovaj şljunak,kada je tu istrešen,jeli to blizu nestanka deteta,da nije slučajno kamiondzija ne videći dete istresao şljunak na nju, pod uslovom da niko ne laže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA