Zašto Srbi i dalje čuvaju kese i tegle: Urnebesni razgovor unuke i babe otkriva stare navike u kući
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dana
Prazne tegle napunim čajevima u rifuzu,začinima,solju, pirinčem, pasuljem...I tako stoje u ostavi.Praktično jer vidim šta uzimam bez otvaranja i držanja u otrovnoj plastici.Takođe čuvam pasterizovano povrće - grašak i buraniju.Ne osećaju se na zamrzivač a skuvaju se za 15 minuta! Kese koristim za đubre
Darija
Čuvam tegle, ako su sa etiketom potopim u vodu, pa ribam žicom...onda odem u prodavnicu i vidim 6 tegli za bezvezni novac, ali džaba...ne mogu da ih bacim...