Zašto Srbi i dalje čuvaju kese i tegle: Urnebesni razgovor unuke i babe otkriva stare navike u kući

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dana

    26. oktobar 2025 | 18:57

    Prazne tegle napunim čajevima u rifuzu,začinima,solju, pirinčem, pasuljem...I tako stoje u ostavi.Praktično jer vidim šta uzimam bez otvaranja i držanja u otrovnoj plastici.Takođe čuvam pasterizovano povrće - grašak i buraniju.Ne osećaju se na zamrzivač a skuvaju se za 15 minuta! Kese koristim za đubre

  • Darija

    26. oktobar 2025 | 18:43

    Čuvam tegle, ako su sa etiketom potopim u vodu, pa ribam žicom...onda odem u prodavnicu i vidim 6 tegli za bezvezni novac, ali džaba...ne mogu da ih bacim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA