Nemanja iz Užica stvara magiju: Pretvara staru zlatiborsku lepinju u jelo za svetske restorane
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Stojko
Verujem da je cena molekularno evropsko zlatiborska, ali autenticna.
Ercov
Nemam ništa protiv Nemanje i njegovog kulinarskih umeća . Zašto uvek neko pokušava da se usmere u tradiciju . Ostavi komplet lepinju i negiraju je laku je majstor Milan Šuljaga napravio . Ti tvoju nazovi kako hoćeš samo obiđu ime kao što je komplet lepinje, lepinja sa sve , Užička lepinja . Tvoj proizvod zovi kako hoćeš a nama Užičanima ostavi našu kompletušu takva kakva je.
Kulov
Ajde ovo je i za podneti. Ali ono sto prave za beogradjane po Zlatiboru.. strasno.. dodaju ćevape i pršutu.. to mu dodje kao burek sa nutelom..ili onaj pica burek. Užas.