Nemanja iz Užica stvara magiju: Pretvara staru zlatiborsku lepinju u jelo za svetske restorane

A. N.
A. N.  

Komentari

  • Stojko

    14. novembar 2025 | 10:43

    Verujem da je cena molekularno evropsko zlatiborska, ali autenticna.

  • Ercov

    13. novembar 2025 | 18:10

    Nemam ništa protiv Nemanje i njegovog kulinarskih umeća . Zašto uvek neko pokušava da se usmere u tradiciju . Ostavi komplet lepinju i negiraju je laku je majstor Milan Šuljaga napravio . Ti tvoju nazovi kako hoćeš samo obiđu ime kao što je komplet lepinje, lepinja sa sve , Užička lepinja . Tvoj proizvod zovi kako hoćeš a nama Užičanima ostavi našu kompletušu takva kakva je.

  • Kulov

    13. novembar 2025 | 08:26

    Ajde ovo je i za podneti. Ali ono sto prave za beogradjane po Zlatiboru.. strasno.. dodaju ćevape i pršutu.. to mu dodje kao burek sa nutelom..ili onaj pica burek. Užas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA