Nemam ništa protiv Nemanje i njegovog kulinarskih umeća . Zašto uvek neko pokušava da se usmere u tradiciju . Ostavi komplet lepinju i negiraju je laku je majstor Milan Šuljaga napravio .
Ti tvoju nazovi kako hoćeš samo obiđu ime kao što je komplet lepinje, lepinja sa sve , Užička lepinja . Tvoj proizvod zovi kako hoćeš a nama Užičanima ostavi našu kompletušu takva kakva je.
Ajde ovo je i za podneti. Ali ono sto prave za beogradjane po Zlatiboru.. strasno.. dodaju ćevape i pršutu.. to mu dodje kao burek sa nutelom..ili onaj pica burek. Užas.
Stojko
Verujem da je cena molekularno evropsko zlatiborska, ali autenticna.
Podelite komentar
Ercov
Nemam ništa protiv Nemanje i njegovog kulinarskih umeća . Zašto uvek neko pokušava da se usmere u tradiciju . Ostavi komplet lepinju i negiraju je laku je majstor Milan Šuljaga napravio . Ti tvoju nazovi kako hoćeš samo obiđu ime kao što je komplet lepinje, lepinja sa sve , Užička lepinja . Tvoj proizvod zovi kako hoćeš a nama Užičanima ostavi našu kompletušu takva kakva je.
Podelite komentar
Kulov
Ajde ovo je i za podneti. Ali ono sto prave za beogradjane po Zlatiboru.. strasno.. dodaju ćevape i pršutu.. to mu dodje kao burek sa nutelom..ili onaj pica burek. Užas.
Podelite komentar