Njuzvik nikad gore ismejao Trampa: Lenji dečak je smoren i umoran. Zamislite kako bi se tek osećao da je išta uradio (FOTO)

- Sigurno je da Tramp ovaj časopis neće nositi na svoje omiljene golf terene - komentariše Hafington post

  • 2

Predsednik Amerike Donald Tramp je na vrlo škakljiv način ismejan od strane američkog časopisa "Njuzvik" (Newsweek) koji ga je na naslovnoj strani nazvao "lenjim dečakom" a unutar časopisa detaljno obrazložio svoje stavove.

Objavljeni transkripti Trampovih najburnijih telefonskih razgovora: Jedan svetski lider ga je posebno iznervirao

Sigurno je da Tramp ovaj časopis neće nositi na svoje omiljene golf terene - komentariše Hafington post.

Naime, na naslovnici se vidi Tramp kako sa svojim prepoznatljivim namrgođenim izrazom lica sedi zavaljen u fotelju i menja kanale na televizoru, dok je oko njega gomila hrane i pića, sa čak vidljivim mrljama od hrane na skupocenoj košulji.

Ispod jednostavno piše: "Lenji dečak - Donald Tramp je umoran i smoren. Zamislite kako bi se tek osećao da je išta uradio". Magazin dalje na samoj naslovnici sugeriše da je njihov predsednik za šest meseci svoje administracije čak 40 dana proveo na golf terenu i da nije doneo ni jedan jedini veći zakon.

Njuzvik je naslovnu objavio na svom Tviter nalogu uz komentar "Da li Tramp uopšte želi da bude predsednik? Izgleda da američki zlatni dečko baš i ne voli naporno da radi".

Iako je ovaj broj časopisa planiran da izađe tek 11. avgusta, već su se internetom, i to zbog same njegove naslovnice, proširile razne interpretacije i komentarisanja, a sudeći prema prašini koja se digla, retko ko drži Trampovu stranu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA