Njegova ćerka je ubila pešake, a sada oligarh moli porodice žrtava na kolenima da joj oproste i spreman je da plati za to! (FOTO)

On je obećao da će novčano pomoći porodicama poginulih i povređenih u nesreći, a blizak porodični prijatelj je istakao da mlada naslednica u potpunosti prihvata svu odgovornost za svoje postupke

  • 31

Oligarh iz Ukrajine, čija je ćerka automobilom ubila nekoliko pešaka, kaže da on i njegova žena na kolenima mole porodice žrtava da oproste njihovoj ćerki za to što je uradila, prenosi Mirror.

Ćerka lokalnog milionera ubila petoro u Ukrajini: Kao u ratnoj zoni je bilo! Poginula devojčica, teško povređena trudnica (FOTO) (VIDEO)

Aliona Zajceva (20) je ubila pet osoba, a šestoro teško povredila, nakon što se nije zaustavila na crvenom svetlu na semaforu i udarila kolima u masu ljudi.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ukrajinskom gradu Harkovu, kada je mlada naslednica milionera džipom marke "leksus" udarila u "tuarega", a od siline udarca se njeno vozilo potpuno okrenulo preko krova i ponovo stalo na točkove, da bi zatim udarilo u grupu ljudi koji su stajali preko puta.

Sada je njen otac Vasilij Zajcev (61) zajedno sa svojim ženom Tatjanom (40) uputio porodicama žrtva emotivan apel.

On je obećao da će novčano pomoći porodicama poginulih i povređenih u nesreći, a blizak porodični prijatelj je istakao da mlada naslednica u potpunosti prihvata svu odgovornost za svoje postupke.

Studentkinja sociologije, koja je ranije imala kazne zbog prebrze vožnje, sada je u pritvoru, a suočava se sa optužbama za saobraćajnu nesreću, zbog čega bi mogla da završi u zatvoru na 10 godina, ako bude osuđena.

Foto: Vkontakte/east2west news

Ona je poslednji put viđena kada se pojavila na sudu i tom prilikom je nosila čizme od 1.190 evra i nekontrolisano je plakala kada je sudija odbio da je pusti da se brani sa slobode.

Njen otac je navodno spreman da potroši 1,2 miliona evra kao gest dobre volje u nadi da će to smanjiti kaznu njegove usvojene ćerke.

Ovo bi moglo da se desi, ako porodice žrtava odluče da povuku tužbu protiv ovo devojke.

Foto: National Police of Ukraine

- Ovo što se dogodilo je prava tragedija. Ne mogu rečima da opišem tugu koju osećaju porodice poginulih i povređenih. Na kolenima tražimo od tih porodica da oproste našoj ćerki. Mi ćemo da učinimo sve što možemo za te porodice. Imamo novac i spremni smo da im pružimo finansijsku pomoć - rekao je on.

Međutim, on stavlja do znanja da je kriv vozač automobila sa kojim se sudarila njegova ćerka, pre nego što je izgubila kontrolu nad Leksusom, koji je uleteo u gomilu.

- Folksvagen je udario automobil u kojem je bila naša ćerka. Zbog toga što je udarac bio jak, automobil je uleteo među ljude na raskrsnici - rekao je on.

Istakao je da sud mora da uzme u obzir da su u nesreći učestvovala dva automobila.

- Mi ćemo da prihvatimo bilo kakvu pravičnu odluku suda - rekao je on.

Foto: National Police of Ukraine

Drugi vozač Genadi Dronov (49) je priznao da je krenuo napred pre nego što se pojavilo zeleno svetlo. Međutim, kaže da je samo ušao na raskrsnicu kada se sudario sa naslednicom, nakon što se zeleno svetlo upalilo.

Mnogima nije jasno zašto se je u procesu samo svedok, a ne i osumnjičeni.

Na pitanje da li je oligarh želi da potkupi porodice poginulih i povređenih on je rekao da njegova isplata neće uticati na moguću kaznu.

On je otkrio da je Aliona bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći kada je imala 10 godia. Tom prilikom je vozila njena majka, prenosi Mirror.

Foto: National Police of Ukraine

- Sudarili su se sa taksijem i tada je Aliona najviše povređena. Doktori su morali ponovo da joj sastave lice. Ona i danas ima ožiljke koje pokušava da pokrije šminkom. Posle toga je dobila ozbiljne glavobolje i pila je snažne lekove protiv bolova - rekao je on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    25. oktobar 2017 | 19:07

    To je ta bahata omladina., nema govora., nijedna para ovoga sveta ne moze nadoknaditi gubitak ljudskog zivota.

  • Boro Prikaza

    25. oktobar 2017 | 19:22

    Sto mene takva ne zgazi pa da tata da mojima milion evr da zive ko ljudi,od mene zivog nemaju koristi.

  • Crni

    25. oktobar 2017 | 23:56

    U Srbiji deca tajkuna ubijaju i ne odgovaraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA