≫ 

Tramp pobesneo zbog košarkaša: Trebalo je da ih ostavim u zatvoru u Kini

- Sada kada su trojica košarkaša van Kine i spaseni od godina provedenih u zatvoru, Lavar Bol, Lianđelov otac, ne prihvata ono što sam učinio za njegovog sina i da krađa nije velika stvar - poručio je Tramp

  • 2

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je trebalo da ostavi u zatvoru u Kini američke košarkaše koji su bili optuženi za krađu.

Vrhovni komandant američkih nuklearnih snaga otkrio šta bi uradio kada bi mu Tramp naredio da upotrebi najrazornije oružje SAD

Njegova izjava usledila je nakon što je otac jednog od košarkaša umanjio značaj Trampove umešanosti u oslobađanje igrača, prenosi AP.

Ko? Zbog čega je bio tu? Svi žele da izgleda kao da mi je pomogao - rekao je Lavar Bal na pitanje o Trampovoj umešanosti u ovaj događaj.

Tramp je, sa druge strane, rekao da je pritvor igračima povučen prilikom njegovog sastanka sa kineskim liderom Si Ðinpingom, nedavno u Pekingu.

- Sada kada su trojica košarkaša van Kine i spaseni od godina provedenih u zatvoru, Lavar Bol, Lianđelov otac, ne prihvata ono što sam učinio za njegovog sina, i da krađa nije velika stvar. Trebalo je da košarkaše ostavim u zatvoru - poručio je Tramp na Tviteru.

Košarkaši univerzitetske ekipe UCLA Lianđelo Bol, Kodi Rajli i Džejlen Hil su, kako agencija podseća, bili uhapšeni i ispitani zbog krađe u prestižnim buticima koji se nalaze pored hotela u kom su bili odseli.

Oni su prošle nedelje uputili izvinjenje zbog onog što su uradili i zahvalili Trampu što je pomogao u njihovom puštanju iz zatvora.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    20. novembar 2017 | 07:50

    Samo da momci izvuku pouka iz ovog iskustva i prevazidju pogresan odgoj koji su dobilili u svojim porodicama. Sigurno bi ostali u zatvoru da nije bilo intervencije na visokom nivou.

  • pop

    21. novembar 2017 | 17:41

    Ovog puta dajem Trampu podrsku i svaka mu cast.Bitange otisle da kradu a ne da igraju kosarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA