Pazite se ako idete u Ameriku, moguć NOVI NAPAD TERORISTA! Istanbul poslao dramatičnu poruku Turcima

Turski MUP ima informacije da postoje šanse za novi atak terorističkih organizacija na tlu SAD

  • 1

Tursko ministarstvo spoljnih poslova upozorilo je danas svoje državljane koji nameravaju da putuju u Sjedinjene Američke Države da preispitaju planove zbog rastuće pretnje terorističkih napada.

- U Americi je poslednjih meseci zabeleženo nekoliko slučajeva pojedinačnih napada terorista. Nova taktika im je da kombijima upadaju na prometne ulice i tržne centre, kao i na kulturne događaje, u crkve pa čak i na univerzitete - stoji u upozorenju Turcima koji planiraju odlazak u SAD.

Ministarstvo, takođe, upozorava da bi državljani Turske mogli u SAD da se suoče sa "arbitrarnim pritvaranjem".

Foto: Tanjug / AP

Građanima se preporučuje da ponovo razmotre da li će da putuju u SAD i da "preduzmu mere opreza" ako se odluče da tamo odu.

Masovno odjekuju reči "karma se vraća Americi svakog 11. septembra": Irma napravila kataklizmu, detalji rušenja Kula bliznakinja pod velom tajne (FOTO) (VIDEO)

U upozorenju, objavljenom u četvrtak na sajtu ministarstva, upozorava se na "nedavne rastuće pretnje terorističkih napada i nasilne incidente u SAD", prenosi Rojters.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA