Dadilja iz pakla! Štipala dete i okretala ga naglavačke jer je plakalo i nije hteo da spava. Dečaku bilo lice krvavo crveno, sluz mu curila iz usta i nosa

Dečakova majka je posumnjala kada je videla da se detetu zacrvenelo lice

  • 6

Jedna okrutna dadilja uhvaćena je kako štipa dečaka dok ga, u isto vreme drži izvrnutog naopačke, a sve samo zato što nije hteo da spava. Nju je snimila kućna kamera dok je čuvala jednogodišnjaka u Kini.

Njena beba je imala modrice, sumnjala je u dadilju i postavila kamere. Snimak je otkrio užasavajuću istinu (FOTO) (VIDEO)

Dečakova majka je posumnjala kada je videla da se detetu zacrvenelo lice. Osim crvenila primetila je sluz iz nosa i usta njenog sina. Potom je odlučila da pogleda snimak sa kućne kamere i imala je šta i da vidi!

Majka je bila šokrana kada je saznala koga je angažovala. Dadilja je priznala da je to radila jer dete nije htelo da prestane da plače. Ona je duži vremenski period držala dete izvrnuto natraške zato što su joj, kako kaže, smetali dečakovi krici, izveštava thepaper.cn.

Snimak od 18. januara prikazuje kako dadilja sedi na kauču i naopako drži dete u domu gospođe Veng u provinciji Šijacuangu dok je išla po ćerku u školu.

Majka je ceo slučaj prijavila policiji Šijacuanga i odmah otpustila dadilju.

Snimak zlostavljanja mališana možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    23. januar 2018 | 06:47

    Teško je onima kojima iz raznih razloga nisu dostupni baba i deda, koji bi pružili pravu ljubav i negudetetu a roditelji za to vreme bezbrižno obavljali svakodnevne obaveze.

  • Mika

    23. januar 2018 | 05:29

    Ee za ovo treba odrobijati..

  • Donja Murtulica

    23. januar 2018 | 17:39

    Kako da se izbirimo sa vaspitačicama koje ciljano prave promaju u vrtićima kako bi se deca razbolela i kako bi ih u grupi bilo manje. Informacija proverena 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA