≫ 

Sofia je đuskala u noćnom klubu i osetila ruke muškarca na guzi i između nogu. Kada je rekla NE! - dobila je flašu u glavu (FOTO)

Sofi Johanson je morala na ušivanje nekoliko posekotina na glavi

  • 11

Sofia Johanson, tinejdžerka iz Švedske, napadnuta je u noćnom klubu u Malmeu pošto je odbila "udvaranje" jednog mladića. Ona je navela da je, dok je igrala, osetila ruke muškarca na zadnjici i između nogu, piše metro.co.uk.

Mladić (18) silovao maloletnicu u koju je smrtno zaljubljen: Vezao joj ruke, noge i usta, a onda je obljubio na gradskom stadionu

Devojka ga je odgurnula, a on ju je onda najbrutalnije napao, udarivši je pesnicom u lice i flašom u glavu. Ona je potom na društvenim mrežama podelila fotografije posle napada koji se desio u subotu uveče. Sofi je navela da je incident otpočeo kada joj je muškarac povukao torbu, rekla je ona za Aftonbladet.

Foto: Facebook

- Okrenula sam se i onda osetila njegovu ruku na zadnjici i među nogama - ispričala je devojka.

MISLILA SAM DA MI SE TEČNOST IZ FLAŠE SLIVA PO LICU

Pošto ju je udario, ona i prijateljica pokušali su da izađu iz kluba, ali je mladić, u srednjim dvadesetim, onda razbio flašu preko leve strane glave.

- Pomislila sam da se tečnost iz flaše razliva po mom licu, ali mi je prijateljica rekla da to krv teče. Bila sam u šoku - ispričala je devojka.

Sofi je morala na ušivanje nekoliko posekotina na glavi. Policija je pokrenula istragu, ali je nešto kasnije prekinula zbog nedostatka dokaza.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Portparol policije Nils Norling je rekao da se oni nadaju da je neko nešto video, a u tom slučaju, policija bi ponovo pokrenula istragu. Iz ovog noćnog kluba navode da su policiji predali sve snimke i informacije vezane za napad.

Noćni klub "Babel" je napadnut 3. novembra prošle godine, kada je muškarac usmerio motor pun eksploziva na vrata kluba. On je skočio s motora trenutak ranije. Klub je u tom trenutku bio prazan, a eksplozija je raznela vrata.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • жељко

    2. februar 2018 | 03:40

    Нађите овај клуб на интернету. Стварно страшно. Содом и гомора

  • Eskalibur 64

    2. februar 2018 | 00:20

    Nedostatak dokaza ? Njeno lice i izjava drugarice nisu dovoljne? Budalastina. Boze spasi me od demokratije i ljudskih prava. Vrati policiji prava i one lose zakone kao pre kada smo se setali slobodno svugde.

  • Живојин

    1. februar 2018 | 23:25

    Тужно али истинито .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA